***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Ale se podniebienie sparzylam:O :O Lo Mamo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hahahhaa pic na wode fotomontaz :D sprawdzimy kto wychodzi na stukanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ja nie trzaskam.....ja chrupam wafelek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Macie tez juz taki hebel na dworze:O Krotko bylam rzeczy wniesc,myslalam,ze bede lodem pluc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 zaczyna u mnie pizdzic:Pzaraz pojde ogrzewanie wlaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Eternity nie wyprzesz się...sama pisałaś że boa dostałaś hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Lena u nas zimno ale w dalszym ciagu okolo 10 stopni-wiatr troche wzmaga odczucie zimna :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 a ja chrupie jablko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Izunia,ja bylam posikana,jak jej Smiley wreczyla:D:D:D:D:D Na glos sie smialam,no i na GG lalysmy:D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ja już dziś nie zamierzam na dwór wychodzić......co mnie obchodzi jak tam teraz jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hahahha nie wypieram sie :P dostalam fotke boa na szopenie od Smiley za stronke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 A wiesz co?? hehehe To Abusia dla Smiley wyszukala:D:D:D:D Zamiast ziola:D:D:D:D hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ja sie tyz barakaduje w chacie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ja wiem,że Smiley jest posiadaczką czarnego boa z piór i jak mi sie link nie otwierał,a potem Eternity pisze o boa to........tak mi wyszło hehehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Osz sie podlozylam:P:P Ech:P Masz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Eternity maszza to trzaskanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 aaaaaaa wlasnie mialam sie zastanawiac na glos skad Smiley takiego boa wytrzasnela :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hehehhe:D Noooo:D Ja tez te fotki widzialam z boa(czyyt.z pior)od Smiley:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 stukam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Eternity chcesz za stronkę zioło czy boa? ;):D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Buahahhaaha :D Od Abusi z naszego topiku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hahahhaa dzieki ale to Wy za szybko napitalacie :P mnie zamula i nie wiem w jakim momencie wyskocze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Cos ostatnio mi ten wychodzi:P:P Widocznie ma kopa:D I sam sie pcha!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Mnie od czasu do czasu tez:D Ale wtedy wale mycha:D:D:D I o dziwo dziala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Izunia,czy Ty doczytalas,ze ja dzisiaj jednak spie w lozku:D a nie obok:P:P:P hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 aaaaaaaa. bo jak kiwat to on tak ma!!! ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach