***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Wale i stukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 uch teraz to juz przesadzilo z tym otwieraniem strony ja nie mam za bardzo w co walnac na laptoku :D chyba ze w modem kopne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hahhaa,no wlasnie,a jakiego kopa:D hahahahha ;) Sikam!! PS.szeptem naturalnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 doczytałam,buty posprzątałaś :) ja wtedy zniknęłam,bo mnie kafe coś zniknęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ihihih Eternity,ja tez mam laptopka:D Ale uzywam myszki,wiele dla mnie wygodne,chociaz niekiedy jest mus poslugiwac tym,co jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Eternity do laptopa mysz też można podłączyć!! będziesz miała czym walić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Ja Wam zaraz zacytuje cos z opisu Smiley na gg ,ja leje,jak to czytam:D Dzisiaj nie ma,ale miala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 czyżby życie jak taksówka? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 \"Przychodzi garbaty do lekarza.A lekarz do niego:a pan co sie tak skrada\" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D Ja sikam!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hahahahhaahhaha,zacytowalam Mamince mojej i siostrze,lalysmy na glos:D:D:Dtym razem:P hahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 to wczoraj było!!!! ja pinokia też lubię!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 wiem ze mozna ale nie lubie tylu kabli wkolo siebie juz i tak jestem zla bo glowny komp przechodzi renowacje i neta ciagne bezposrednio kablem a nie wireless a jeszcze jak mi bateria siadla i zanim przyszla nowa to zasilajacy tez mi sie platal :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Podbijam tez naturalnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Noooo,ale jest zajebiste:D hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Sciagnelam se to od niej na skype :D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 idem pomoc dziecku w zadaniu domowym do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Noooo,sama se podbilam:D ihihih Ziolo :DPoprosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ja mam laptopa w domu,ale piszę ze stacjonarnego :)więc jak sie wkurzę to mam czym rzucać i w co kopać!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Do potem eternity Hmm,do mojego dzisiaj nikt nie przyszedl z zadaniem domowym....jutro sama bede z nim przerabiac po kolei,jak leci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Cos Ty Izunia taka agresywna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Lena zbankrutuję przez ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Lena hahahaha ze slownicza laika komputerowego : hardware to ta czesc komputera w ktora mozna kopnac kiedy software nie dziala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Iza,Ty wiesz,jaki tekst Smiley rzucila,jak boa dostala:D:D:D:D hahahahahha Ze se tapete na kompie nowa zrobi:D:D:D:D Buahahahahhaha,lalam:D:D:D:D I,ze dziewczyny beda zazdrosne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ja człowiek spokojny ;) mnie można na język nadepnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Izunia:D Juz Ty nie przesadzaj:D Dealerko jedna:P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Dziewczyny w pracy ma sie rozumiec:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Eternity sama widzisz....czasem można kopnąć hihihihihi A Smiley powinna jeszcze podpisać tą nową tapetę,coś w stylu - dla mej jedynej Boa hihihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hahahhaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 pol litrowy kubek z goracym mlekiem wypity:D Mniam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 nienawidzę gorącego mleka!!!jeśli pije to zawsze zimne,prosto z lodówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach