***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Takie tez lubie,gdy zajadam se drozdzowke:D A gorace uwielbial,musi w mikroweli normalnie babelkowac;) Moj maz to sie ze mnie smieje!!Jak mozna wszystko tak gorace szamac i pic:D A mozna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Nabijam tym czasem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 stukam hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Zapomnialam sie pochwalic:P Mezulek mi rower kupil:D Teraz se bede jezdzic Dla malego jeszcze i do Kita smigamy na rowerach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 się mi post na szopenie nie chce wysłać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 A ja wyslalam:D Hmmmm,moze trza popchac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Albo przepchac:P:P:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Ja pierdziele,niezle dzisiaj nastukalam:D 200 ponad postow:P:P Jutro kolejne i juz tysiaczek na boku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Izunia na szopenie stronke chcesz zaliczyc,he ?? :D Zaraz tam wparze:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 jakoś poipchałam....ale tamte dwa wcięło......ukradli bandyty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hmm,czasem tak bywa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Podkladka specjalnie dla Ciebie Izunia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 No nie wierze,ze ja ja mam:D hehehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 nie mam normalnie do ciebie siły............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 masz ziółko jedno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Dzieki Izunia wystraczy:) Tam tez mozesz jedno wreczyc:D tez wystarczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 dziękuję za pozwolenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hahahahha,tam to ja Tobie wreczylam:) Dzielic mnie Mama nauczyla:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 uuuuuuuuu,Izunia,niedlugo 5000 sie zbliza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Bedzie co opijac:D Wiec stukaj,pukaj ,nabijaj,podbijaj....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 tam wręczyłaś,ale po to abym miała ci co tutaj wręczać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 taaaaaa....całkiem niedługo......jakies 200 postów!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hehheh Izunia,bron Boze zadnych korzysci nie chcialam z tego miec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Czyste,legalne ziele ;) No niecale 200 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Ok,180 :) Dasz rade jutro to wystukac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 no nie wiem....na razie to facet się na mnie coś krzywo patrzy.... ciekawe czego on chce ode mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hahaahha Nie powiem glosno:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach