hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 to brzydko tak jęzora na dzień dobry pokazywać.....pogrożę paluszkiem!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 hihi Izunia:) ja juz sie szybciej witalam:) ale dla Ciebie jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Leb mnie cos boli:Ochyba znow zatoki:( od jutra ma byc cieplo w niedziele nawet 25 stopni a jeszcze wczoraj bylo 14:Onie kumam tej pogody:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 ale poki co dzis slonko za oknem:)choc cieplo nie jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Dea tak sie wczoraj ujaralas ze jeszcze nie wstalas???;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 no to bije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 hugolina ja dziś mam słonko :) tylko temperatura taka troche nie za bardzo do opalania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 stukam-ciekawe kto sie pojawi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 ale na suszenie prania w sam raz! :P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 hehehe:Dstuklam i Izunia jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 sprytna jestem....dwa posty w tej samej minucie mi poszły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 ja to nawet na wakacjach nie mialam zbyt okazji do opalania:Pteraz to juz moge sobie pomarzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Dealerka musi byc szybko-co by ja ktos nie zlapal:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Hmmm Izunia,co Ty na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 samoopalacz zakup!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Lena!!!! ty czorcie!!!! Masz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 eee nie kupuje:Pbo bede chodzila w plamach hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Cos czuje,ze bede tylko na koniec wchodzic:D Buahahahahhaha:D Nastukane mam dosyc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Lena stukaj,bo z rankingu wylecisz z pierwszego miejsca!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Izunia:D Ja bym se mogla nawet urlop wziac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 A tego byś nie chciała...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 hihi znow stukne:Dkto sie pojawi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Ty werźmiesz urlop,a Smiley będzie za ciebie posty nabijać hehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 znow Izunia hahahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 boszeeeee...po jakiemu ja piszę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach