The Circle's gone 0 Napisano środa o 19:33 Slucham sobie wlasnie Slayer - Show no mercy, a wy co, pewnie jakies lejdi panki albo inne goowno metallica st anger Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Circle's gone 0 Napisano środa o 19:34 Musze sobie posciagac Genesis, bo tez dawno nie sluchalem. No i Aeon Spoke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano 6 godzin temu A czego słuchają Anglicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Circle's gone 0 Napisano 6 godzin temu Ja lubilem sluchac muzyki elektronicznej z angolami, niezlych tutaj maja artystow w chooy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 5 godzin temu Co tam słychać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Co tam słychać? Byścir mieli o czym pogadać bo macie o tyle wspólnego że oboje często zmieniacie partnerów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, big buu napisał: Byścir mieli o czym pogadać bo macie o tyle wspólnego że oboje często zmieniacie partnerów Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 27 minut temu, big buu napisał: Byścir mieli o czym pogadać bo macie o tyle wspólnego że oboje często zmieniacie partnerów Przecież Ela nawet chciała Filipa na ojca trzeciego dziecka swego czasu Edytowano 3 godziny temu przez Magdalena Bunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Magdalena Bunia napisał: Przecież Ela nawet chciała Filipa na ojca 3 dziecka swego czasu No tak bo mu napisałam że z wydepilowaną klatą będzie wyglądał lepiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Circle's gone 0 Napisano 2 godziny temu Super Elcia Caly wieczor saunuje i plywam w basenie, bo mrozy na dworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, The Circle's gone napisał: Super Elcia Caly wieczor saunuje i plywam w basenie, bo mrozy na dworze I nadal w namiocie po takiej saunie? Przecież to zapalenie płuc można dostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 7 Napisano 2 godziny temu A u Ciebie? Dobrze, ze mam karnet na sauny i baseny, dzisiaj rano byl przymrozek xD. Woda w butelce jak sie obudzilem, to lod plywal. Fajnie z rana taka zimna wode wypic. Ja uciekam, dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 7 Napisano 2 godziny temu Ale jakie niebo piekne, dzisiaj w nocy obudzilem sie odlac to takie czarne niebo i gwiazdozbiory, ze szok Fajnie, ze nie mam internetu w telefonie, depresja mi mija odkad stad odszedlem i ograniczylem pisanie z ludzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: Ale jakie niebo piekne, dzisiaj w nocy obudzilem sie odlac to takie czarne niebo i gwiazdozbiory, ze szok Fajnie, ze nie mam internetu w telefonie, depresja mi mija odkad stad odszedlem i ograniczylem pisanie z ludzmi. Jak odszedłeś, jak cały czas jesteś i zgłaszasz tematy, za co Pulsar usypia ci konta. Wezwać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, The Circle's gone napisał: Super Elcia Caly wieczor saunuje i plywam w basenie, bo mrozy na dworze Nie za dużo tej sauny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach