hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 i trzasne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 i tradycyjnie po trzaskaniu Hugoliny ktos sie zjawia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 teraz ja trzasne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 heheh jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 bylam na dworze:Dcieplo i slonko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 nooooo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 ja nie wychodze :P brrrr za szaro dla mnie i wilgotno :o meza poslalam na zakupy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 ja bylam w piekarni i kupilam sobie ciasto:Oi pewnie silna nie bede i go potem troszku;)zjem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 ale skoro slonko mam to potem na rowerek pojde:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 i co sama jestem???:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 no to trzaskam !!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 ale znikam na chwilke ziemniaczki musze odcedzic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 hahaha widzisz jak rzasne to slyszysz i jestes:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 ale chyba nowa stronka juz????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 hihi sie podlozylas:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 nosz akurat przy wysylaniu musi mnie zmulic :p lap Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 ale dam ci bys popalila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 ja obiad dopero po 18 heheh ale zupka juz zjedzona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2007 ide troszku na ogrod:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 no ja gotowalam teraz bo moja meza idzie na popoludniu do pracy :o i jutro tez cholera :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 sie wszyscy opindalaja a potem nagle na hurrrra bo zamowienia sa organizacja pracy zajefajna :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 i stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 tralalalalalalal :D wlasnie sie zwazylam 2 kilo mniej w ciagu tygodnia (od zeszlego wazenia \'przed czasem\' ) czyli od zaczecia diety 3 kilo w 2 tygodnie normalnie az cala sie ciesze :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 dla malego :) to nie ma zwiazku z jego alergia? (chyba dobrze pamietam ze Twoj maly jest alergikiem?) mojej siory synek (teraz 7 lat) czesto kaszlal i \'chorowal\' za kazdym razem dostawal antybiotyk jak na \'zwykla\' chorobe az w koncu przyszla do przychodni nowa lekarka (alergolog przy okazji) i sie okazalo ze on nie choruje tak czesto tylko jest to reakcja alergiczna zaraz testy i odpowiednia kuracja i jak do tej pory (kilka lat ) ma juz spokoj noo czasem tam sie przeziebi czy cos ale juz niepotrzebnie nikt go antybiotykami nie faszeruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 dzieks za cwieta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2007 no tak ,jak nie dopilnujesz to im zawsze goraco a po basenie wystarczy - mokry , dmuchnie i gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach