eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2007 ja chocbym chciala to nie ma opcji ze nie znam zakonczenia - film na pamiec niemalze znam :D a po winko jakos mi sie wstac nie chcialo i nie przyszlo mi do glowy zeby husbenda poprosic o przyniesienie (osz ja gupia) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2007 ciekawe jak tam Hugolina po wyprawie na piwko ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2007 yuppppppppppiiiiiiiiii maz dzis nie musi isc do pracy ! zadzwonili ze nie ma nic do roboty bo ktos tam nie przyszedl i nie zrobil swojej dzialki a bez tej dzialki moj maz nie moze zrobic swojej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2007 no i pora na nowa stronke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 14, 2007 nowa stronka :) wolny dzień męża :) dziś twój szczęśliwy dzień!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 14, 2007 masz ziele!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2007 taaaaaaaa bedzie calkiem szczesliwy jak to moje szczescie sie oderwie od komputera i wystawiania aukcji na ebay\'u :P :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 14, 2007 Eternity lap sie witamz wieczora:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2007 Hugolina :) jak wczorajsze piwko? ja dzis popijam :P drugie juz :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2007 stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 14, 2007 pukam ?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 i mowie dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 a teraz i nawet dzien dobry :D zaklepuje :P ze jestem pierwsza :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 druga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 piwko bylo dobre:) i nie tylko piwko:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 wychodzi,że jestem trzecia!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 Izunia:) slonko mam:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 nie wpuszcza mnie nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 tyż mam słonko i to od 3 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 a do mnie len przyszedl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 wygon go Hugolina bo lenistwo zarazliwe jest :P:D czesc Laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 ooooo no i masz ! mnie juz sie tez nic nie chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 u mnie slonko wlasnie sie pokazalo :) ale quite chilly day dzis :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 hihi eternity slonkiem tez Cie zarazilam ja tez od 3dni mampiekna pogode wczoraj to nawet buzie opalalam na slonku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 chyba musze redbulla wypic moze energii mi doda:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ale nie chce mi sie nawet do sklepu isc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 nie wpuszczało mnie na topik :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 eeeee no takiego do opalania to ja slonca nie mam musze na solarke chyba skoczyc na pare minutek nabrac ladniejszego odcienia bom za blada no i pogrzac sie :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 mnie wczesniej tez nie:P hm bandyta !!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 Eternity z mezem sie pogrzej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach