ECPUU 7 Napisano 5 godzin temu "pedalisko" iks de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 16 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dirty Sanchez napisał: Jak na razie to najczęściej ty się pod siebie zesrywasz odkąd szambo wybiło i przylazłaś tu raku z kowbojek. Tobie chyba trzeba przypominać za każdym razem jak ryja wyściubisz z nory, że z twojego powodu pedalisko Bene zmieniło tożsamość, mi to dało do myślenia. Widać jak intensywnie myślisz onanisto nóżek. 40 letni oszołomie straszący userow usposledzona moderacja guwnoforumke. Gratki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Be quiet! napisał: Wez najpierw sprawdź, a później się wypowiadaj. Nie muszę sprawdzać bo dla mnie jest to oczywiste :);) ty popełniłeś błąd wiec zastosuj sie do własnej rady. Twoj przecinek tam jest zbędny, nic nie wnosi. Po co rozdzielać ‚proszę o xyz’? Edytowano 5 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 16 Napisano 5 godzin temu Jeśli urojenia kaza ci wierzyć że ziemniak to bene to wiedz że w twojej głowie coś się mocno zesŕalo i wezwie wakanke na pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, tadek libedowsy napisał: prosze nie jest wtraceniem w tym zdaniu i nie ma tam przecinka nawet analfabeta jak ja wie wiec nie klóc sie malowany Ty przecinków w ogóle nie używasz. Twoja wypowiedź w tym temacie nic nie wnosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie muszę sprawdzać bo dla mnie jest to oczywiste :);) ty popełniłeś błąd wiec zastosuj sie do własnej rady. Twoj przecinek tam jest zbędny, nic nie wnosi. Po co rozdzielać ‚proszę o xyz’? Krejzi, nie sądzisz, że brakuje tam jeszcze "nowej" Supry na platformie BMW? W ogóle co to za Renault? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek libedowsy 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Ty przecinków w ogóle nie używasz. Twoja wypowiedź w tym temacie nic nie wnosi. ty szczoteczki do zebow tez nie uzywasz a wiesz jak sie stosuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał: Krejzi, nie sądzisz, że brakuje tam jeszcze "nowej" Supry na platformie BMW? W ogóle co to za Renault? Nie wiem nie znam sie na samochodach jedynie na bmw e-36 bo na nim straciłam dziewictwo jazdowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Nie muszę sprawdzać bo dla mnie jest to oczywiste :);) ty popełniłeś błąd wiec zastosuj sie do własnej rady. Twoj przecinek tam jest zbędny, nic nie wnosi. Po co rozdzielać ‚proszę o xyz’? Być może. Sprawdzałem w ai i nie poprawiło. Możemy do rana o tym dyskutować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Be quiet! napisał: Jak milusio Och, well…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Be quiet! napisał: Ty przecinków w ogóle nie używasz. Twoja wypowiedź w tym temacie nic nie wnosi. Nie wiem co gorsze ich brak czy przecinki, w niewłaściwych miejscach w internecie brak przecinka mozna potraktować jako literówkę ale już ten zbędny nadmiar kłuje w oczy i jest ewidentnym bledem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Be quiet! napisał: Być może. Sprawdzałem w ai i nie poprawiło. Możemy do rana o tym dyskutować. Ai to krretyn Nie musimy do rana, wystarczy sprawdzić zasady. A takiej zasady żeby po proszę stawiać przecinek nie ma, wiec możemy to skrócić do 3 minut Edytowano 5 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tadek libedowsy napisał: ty szczoteczki do zebow tez nie uzywasz a wiesz jak sie stosuje Nie zmyślaj. Nie baw się w salową. IQ masz 5 razy większe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Dirty Sanchez napisał: Ponownie pytam retorycznie, jak ktokolwiek mógł się ożenić z salową? U normalnych ludzi od pierwszej randki do ślubu mijają lata i nawet największy pijaczyna jak Gunia powinien się w góra miesiąc kapnąć, że ma do czynienia ...ką. Jak? A mało to amboniarzy na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 16 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Nie wiem nie znam sie na samochodach jedynie na bmw e-36 bo na nim straciłam dziewictwo jazdowe To się dobrze składa, bo myślę nad drugim autem póki jeszcze są tanie ;-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek libedowsy 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Nie zmyślaj. Nie baw się w salową. IQ masz 5 razy większe. ok rozwinę. nie używasz szczteczki regularnie tak jak sie powinno stosować, mimo iż zdajesz sobie sprawę z konieczności systematycznego szczotkownia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Ai to krretyn Nie musimy do rana, wystarczy sprawdzić zasady. A takiej zasady żeby po proszę stawiać przecinek nie ma, wiec możemy to skrócić do 3 minut To jeszcze wypisz z głowy, kiedy nie stawiamy przecinka po proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Och, well…. Czuję, że się polubimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 24 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A mało to amboniarzy na świecie Madka kolegi jest bezdomna bo jej psycha siadła, dopiero po latach z mężem coś wyszło że nie do końca normalna jest a tym bardziej jak jest roochansko to oczy zamydlone zupełnie, dzieci na świecie z porytymi łbami i tragedie huh Chyba lepiej być przegrywem bezpłodnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Be quiet! napisał: To jeszcze wypisz z głowy, kiedy nie stawiamy przecinka po proszę. Nie mam w głowie zasad, nie jestem dyslektyczka żeby to ryć Ale tak na szybko to w proszę o opuszczenie tematu osoby niemile widziane nie stawiamy Edytowano 5 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Czuję, że się polubimy. To masz wygórowane marzenia. Ale za nie - jak powiadają - nie karają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, tadek libedowsy napisał: ty szczoteczki do zebow tez nie uzywasz a wiesz jak sie stosuje O dziwo dziś używałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: O dziwo dziś używałem. Malowany? Czemu jesteś inkoguto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek libedowsy 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: O dziwo dziś używałem. gratuluje, w sumie jak ty użyłeś to ja chyba też idę uzyć przed snem przecinek moze byc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 15 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Dirty Sanchez napisał: Ponownie pytam retorycznie, jak ktokolwiek mógł się ożenić z salową? U normalnych ludzi od pierwszej randki do ślubu mijają lata i nawet największy pijaczyna jak Gunia powinien się w góra miesiąc kapnąć, że ma do czynienia ...ką. Jak? A mało to takich hominidów pokroju Makarona czy Leżaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie mam w głowie zasad, nie jestem dyslektyczka żeby to ryć Ale tak na szybko to w proszę o opuszczenie tematu osoby niemile widziane nie stawiamy Nie masz w głowie zasad, a mnie poprawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Malowany? Czemu jesteś inkoguto? Mam blokadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Madka kolegi jest bezdomna bo jej psycha siadła, dopiero po latach z mężem coś wyszło że nie do końca normalna jest a tym bardziej jak jest roochansko to oczy zamydlone zupełnie, dzieci na świecie z porytymi łbami i tragedie huh Chyba lepiej być przegrywem bezpłodnym To zależy czy jest sie walniętym czy nie. Jak w miarę normalnym to i dzieci mogą być i jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: To masz wygórowane marzenia. Ale za nie - jak powiadają - nie karają. Znowu ci się literki mylą. Zaczynam się martwić o ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Nie masz w głowie zasad, a mnie poprawiasz? Tak bo wiem jak jest poprawnie nie trzeba znać zasad, żeby wiedzieć jak pisać. To dyslektycy ryja zasady, jak ktos nie ma dysleksji naturalnie mu to przychodzi. Cześć zasad w szkole była jakichś i czasami potrzeba, ale z grubsza to nie jest obowiązkowe je znać. a ze nie ma zasady proszę o … to napisałam specjalnie, nie chciało mi sie spr., ale i tak wiem ze takiej na bank nie ma, bo tak sie nie pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach