eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 w PL mialam tez fajny z Rimmela ,opakowanie praktycznie takie jak stay matte ale nazywal sie inaczej i nie moge sobie przypomniec a tu go nie widzialam ale cos mial w nazwie podobnego do \'natural sensation\' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 i super sa blyszczyki Vinyl Gloss :) fajnie pachna , usta wydaja sie takie super nawilzone po uzyciu polecam ja osobiscie uzywam odcienia 115 snog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 22, 2007 dzieki wielkie lukne sobie w sklepie mam wlasnie z rimmela stay matte ale w kamieniu :) ten blyszczyk co mowisz tez z rimmela ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 22, 2007 w bootsie znajde ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 tak blyszczyk tez z rimmela w bootsie ofcourse ze znajdziesz :D a ten stay matte kupilam plynny w tubce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 22, 2007 tez polece kupic i to pewnie jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 22, 2007 ja zmykam chlopaki wrociliy bye bye na razie do jutra :D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 22, 2007 Mnie też nie wpuszczało :O A potem u weta z psem byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 22, 2007 Eternity ja też mam cerę mieszaną i używam stay matte Rimmela,ale puder :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 z pudrow nigdy nie bylam specjalnie zadowolona jakos nie dla mnie sa :o ale na samych dobrze dobranych podkladach mozna tez jechac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 22, 2007 krem matujący i do tego ten puder.....ja nie umiem z podkładem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 pudrow to ja sie juz nakupowalam i pooddawalam ciezko mi dopasowac jakis dobry chyba ze jeszcze ewentualnie sprobowalabym transparentnego ale to juz jako musniecie na podklad zobaczym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 a z podkladami doszlam juz do takiej wprawy ze moge z zamknietymi oczami bez lustra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 sie fukslo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 dobranoc kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 :D Eternity pal z rana no nie lubie przez tel-bo jak nie zrozumia hihi a tak w 4 oczy to mozna dopomo rekami hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 co do pudrow Martik ja tez Rimmel i mam jeden z Loreal w kamieniu i jestem zadowolona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 wczoraj w klasie uslyszalam ze najpiekniejsze dziewczyny to z Polski;Czech i Rosji:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 kumpla z Tajlandii namawialam by zima Polske odwiedzil:Poby snieg byl hehehe bo chlopak sniegu na oczy nie widzial:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 23, 2007 Się witam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 23, 2007 Eternity ziółko dla ciebie z rana!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 witanko no ba ! jasne ze my Polki piekne jestesmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 hahahha ja przez telefon nie lubie jak trafiam na jakiegos Hindusa ich angielski jest masakra (nie zeby moj byl rewelacyjny :P ale i tak o niebo lepsza mam wymowe od nich) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 u mnie hindusow prawie wcale:Pale za to turkow pelno:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 pogoda mi sie popsula:Oslonko gdzies ucieklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 slonko u mnie jest ! ale nie zabralam !!!! samo przyszlo !!!! podziele sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2007 no ale w zwiazku z tym ze jest slonko jest i zimno :o mrozik taki fajny z rana byl :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 hehe wierze ze samo przyszlo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2007 chce isc na miasto ale jest zimno i juz niewiem czy chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach