hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 mowisz i masz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 jeszcze nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 hihi trzaskam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 nooooooo piknie :D masz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 Hugolina znalazlam fotke na ktorej moge sie pokazac ;) zaraz Ci posle i czekam na Twoja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 hihi juz patrze:D aha podziele sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 nic niemam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 juz sie wysylaja ! musialam isc miesko odwrocic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 cos ida i dosc nie chca:P ja juz wyslalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 nooooo dostalam :) ale z jakims plikiem o rozszerzeniu .eml nie ma fotki tylko strasznie duuuuuuuuuuzo literek w tym wszystkim :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 haha no cos Ty hahah zaraz wysle hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 poszlo:)a od ciebie dalej nic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 do mnie doszlo :) nie zartuj ze moje jeszcze nie odpowiedzialam Ci na Twoja wiadomosc zobaczymy czy chociaz to dojdzie a wiadomosc z fotkami zaraz wysle jeszcze raz (ale pokazalo mi ze wyslalo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 wyslalam jeszcze raz ale wp czasem tak ma ze lubi sie opozniac ja ze swojej skrzynki tam juz nie korzystam od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 a wlasnie trafilam na ten topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3634351 cos juz od dawna z ta poczta na wp sie dzieje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 polecam gmaila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 i jak tam Hugolina? golab dolecial w koncu? po drodze chyba nie mial gdzie zamarznac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 mam:Dhehe u mnie golab nie zamarznie najwyzej zmoknie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 Jakie masz sliczne duze corcie Przypominasz mi jedna znajoma-ktora bardzo lubie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 nio to juz wiemy z kim piszemy hihi:D Musza ta poczte zmienic-ale jakos natchnienia mi brak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 hehehhe ode mnie golab to nawet slonecznie dzis wylecial :D milo mi ze przypominam Cikogos kogo lubisz :) w sumie Ty tez jestes do kogos podobna tylko nie moge skojarzyc do kogo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 hii czyli co mam sobowtora?hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2007 ja ide pod prysznic i sie juz zegnampadam dzis na nos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2007 heheheh podobno kazdy ma gdzies swojego sobowtora :D dobranoc kolorowych i spokojnej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2007 slonko u mnie wychodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 11, 2007 :) a u mnie wszedzie bialo bylo raniutko szron i mrozik :o ale to znaczy ze chyba sloneczko dzis bedzie nie wiem bo mam zaciagniete jeszcze rolety :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2007 jeszcze dziś tu nie machałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2007 witam sie z kim sie nie witalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach