hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 jeszcze nabije hiihi co by z wprawy nie wyjsc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 chyba sie nie dlugo stronka konczy-pewnie sie jakis czajnik pojawi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 to jeszcze trzaskam i ide do ksiazek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 ja wczoraj poprasowalam :) a dzis nastepne juz czeka :o i jeszcze ze dwa musze wrzucic :o jak mi sie nie chce !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Hugolina :D ide sie wybrac na zakupy zimno i szaro i kropi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 6, 2007 hugolina a ja po dobrym obiadku i teraz za prace sie biore :( eternity, a twoje cory w domu czy w szkole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 dzieki za ziele ale sie podziele hihi no jeszcze sie za prasowanie nie wzielam:Obo nalesniki smazylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Eternity u Ciebie kropi a u mnie leje:Oi to od rana:Oszaro tyz jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 6, 2007 u mnie tyz pada i buro na dworze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 wrocilam :) maz sie obudzil i zawiozl moje szacowne 4 literki na zakupy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 dzieci w szkole , Dea mloda byla do wczoraj w domu jeszcze pokasluje ale na siedzenie w domu jest za dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 a sie tu nie pochwalilam przeciez ! dostala jakas nagrode (jeszcze nie wiem jaka bo to kolega rano jej pokazal i powiedzial) za udzial w konkursie na pokolorowanie obrazka z Mikolajem jak ja odbiore ze szkoly to sie dowiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 6, 2007 no to dumna mama jestes :) a ja dzisiaj rano zalozylam spodnice a ze tak zadko to sie zdaza to moja corka az sie za mna obejzala :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 uuuuuuuu ja nie pamietam kiedy ostatnio mialam na sobie spodnice ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 no ,cora dostala pieknie wyposazony kuferek z przyborami do robotek plastycznych papier , filce , czysciki, swiecidelka ,patyczki , bibulki , brokaty , piorka, pomponiki ,ruchome oczka , piankowe motywy itp itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 siedza juz obie nad tym i cos tam modza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 :) Eternity to masz zdolna coercie:D a to dla niejDea ja tez nie pamietam kiedy spodnice mialam-chyba jakos latem heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 wczoraj w szkole odwiedzil nas Mikolaj hihi:) jeden kolega-Turek sie wystraszyl:Dpodobno jeszcze nigdy go Mikolaj nie odwiedzil i stresa mial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ale dzis wieje strasznie u mnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 u mnie tez pizga :o ale juz mniej niz wczoraj i lac przestalo :P wieczorem i w nocy moczylo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hahahhah serio sie kolo tak przejal??? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ja sobie mikolajki zrobie dzis :P wczoraj zakupy z facetem to sie nie dalo :P dzis ide sama ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 u nas cala noc pizdzilo i lalo a mala zabkowala u nas w luzku :o czekam cierpliwie az mi sie humor obudzi .... no i pije duuuuzo kawy - moj wrzod sie strasznie cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 lozku, mialo byc ;) widze ze wy tez takie spodniaste babki jestescie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Deawiesz ja zawsze jakos pewniej sie w spodniach czuje:D a poza tym ostatnio cos mi uda przytyly:Pwiec trzeba je kamuflowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Eternitymoze jakis Mikolaj jeszcze bladzi po sklepach hehe a jak nie to kup sobie cos w jego imieniu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Dea a to by ci sie humor obudzil:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Dea na humorek hehehhehe moje uda tez jakos inaczej wygladaja ;) mi sie humor juz poprawil :) na szopenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 nooooooo jak nie spotkam mikolaja to sobie cos sprawie sama ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach