Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

milej nocki Dea ;) i kolorowych (smacznych ;) )snow 😘 ja sie nauczylam wiekszoci w domu -patrzac i pomagajac co nie co reszte poeksperymentowalam albo uslyszalam tu i owdzie , albo wymyslilam wlasna wersje na potrzeby chwili (czytaj zawartosci lodowki) ale zeby nie bylo ! czasem jak mnie co najdzie to moge marudzic calymi tygodniami ze znow przy garach musze stac :P

mnie nagabuja na gg i nie sposob odmowic:)) poczytam jutro te wasze kochane wywody kulinarne i nie tylko buzki spokojnej nocy :)

ale tu znowu kulinarnie sie zrobilo:)jak czytam to od rana to od razu glodna jestem:O

witam kulinarnie i nie tylko :D eternity1302 na mur beto zrobie twoje danie musi byc pyszniste:) niedawno zwleklam sie z lozka pije pierwsza kawe, na dworze zimnica nie z tej ziemi.. a ja dzis ide do kolezanki zeby mnie tylko nie zmiotlo z pierwszym podmuchem hihi... ja leniwa w tym roku - pierogow nie bede robic kupie je sa smaczne troche mam wyrzuty sumienia...:P ale w niedziele przed swietami bede w pracy i po trochu dlatego mi sie nie chce... :)

cos to mi bredzenie wyszlo zamiast posta... chodzilo mi ze pierogow nie robie ale kupie w polskim sklepie bo sa smaczne hihi :D

dziewczyny robilyscie kiedys ciasto czekoladowe ? z calej tabliczki czekolady ? ja bede robic pierwszy raz mam nadzieje ze bedzie jadalne :)

wszystkie poszlyscie pracowac ? :D ja tylko sie lenie ? :D dzis juz ostatni dzien hihi a jutro i tak na 19 dopiero ide do pracy :P

a pierogi postanowilam sobie porobic bo zawsze to domowe (raz od wielkiego dzwonu sie moge poswiecic :P ) no i czas jakos zajme bo caly ten tydzien siedze sama od rana w domu bo maz pracuje 10-22 w przyszlym ma na rano i zas sama to sobie pierogi i paszteciki pokleje w spokoju

masz racje swoje to swoje :) ja pewnie tez bym robila zawsz robilam ale teraz praktycznie wolne mam w Wigilie wiec nie chce mi sie stac i lepic hihi.. ale domowe to pycha sa... nie wiem moze tez troche leniwa sie tu zrobilam hihi w Polsce w 7 miesiacu ciazy pamietam robilam pierogi.. potem juz nie bo bolaly krzyze za bardzo :P

Martik nie robilam nigdy ciasta czekoladowego-zrob Ty a jak wyjdzie to daj przepisa hahah

ja pierogi umie lepic ale gorzej z wyrobieniem ciasta:Ppamietam jak pierwszy raz zrobilam hahaha to twarde takie bylo ze mozna bylo komus leb rozwalic:P

wlasnie :D najpierw wyprobuj a potem my zrobimy ;) ja NIGDY nie robilam pierogow na swieta , zawsze moja Mama kleila (ja wedlug niej nie umialam :P ) bo i zawsze swieta u rodzicow spedzalismy a moja Mama przy niczym nie dala sobie pomoc bo ona sama najlepiej wszystko robila ;) w zeszlym roku kupilismy gotowe a w tym sobie ubzduralam ze zrobie i ceizko bedzie mi to z glowy wybic :P

nieskormnie powiem ze robie pyszniste pierogi .. podobno.. nauczylam sie robic ciasto na oko i zawsze mi wychodzi.. pod warunkiem ze mam polska make :P pamietam jak robilam tu w uk pierwszy raz na swieta.. wyszly mi jakies zolte kamyczki :D masakra.. podobno dobre maki tez tu maja tylko trzeba wiedziec ktora kupic :) ja nadal nie mam pojecia

hehe tutaj tez maka do dupy:Praz robilam z tej maki kopytka i wyszly mi gluty:Podobno jest tu jakas dobra-ale ja tyz niewiem jaka:Pi jak cos to biore pl make:D

polska przynajmniej sprawdzona.. nie ma to jak sie napracowac napocic a potem efekt pracy do kosza hihi :D

Martik to powiedz jak sie wyrabia to ciasto na oko:Pcobym kogos nie zbila tym ciastem:P