Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

no ja tez potrzebuje wsparcia w kolezance-zawsze to motywacja by isc-jak po Ciebie przyjdzie:)

Dea u mnie ostatnio wpadlo kilka ulotek od firm sprzatajacych ale poszlo na recykling jako junk mail :P poszukaj po ksiazkach telefonicznych , czasami na ulicy widac tez auta z takich firm to mozna podpytac zawsze to rzeczywscie pewniej niz prywatna osoba

dobrego cwiczenia! :) ja z trenerem bede to kolezanka mi nie potrzebna :p ;)

stwierdzilam ze na zakupy wybiore sie w inny dzien:Pbo dzis to glowe urywa ten wiatr:P

Hugolina ale fajny mrozik !!! przypomnialas mi ze mialam wyslac swoje zimowe foty a akurat siedze dzis na kompie dziewczyn to tu chyba mam :)

na zakupy mialam jechac autem-ale tam jest takie male miasteczko-centrum handlowe -wiec pewnie by mnie wywialo na calego hihi

Hugolina to jeszcze w Polsce bylo masakra :o plug mi nie dojezdzal bo to juz praktycznie w lesie mieszkalam (\"droga nie objeta zadna kolejnoscia odsniezania\" jak sie to nazywa) trzeba bylo zaiwaniac z lopata nie jeden raz zeby sobie kilkadziesiat ladnych metrow odkopac :o ale za to na figure sie nie skarzylam ;):D