Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

hehe u mnie tez pizga ale mnie nie porwalo :classic_cool: codzienne zakupy se przytargalam i gazetke z robotkami i kalendarz w koncu :D

moj chlop tego samego zdania Hugolina, ale ja mam tylko dwie, i to b. leniwe raczki, wiec nie ma wyboru :p

ja kalendarz mam ale go jeszcze nie powiesilam - dostalismy taki ladny ze zlobka z fotografia malej :)

a tak pomoc w domu to tragedia bylaby dla mnie bo ja lubie wszystko \"po mojemu\" niech no tylko ktos polozy cos nie na miejsce ! a z drugiej strony reszcie rodzinki korona by na glowach urosla :P

no ale mysle ze baba przychodzilaby jak nas nie ma, bo w koncu calymi dniami jestesmy w pracy... no i wlasnie, problem zaufania. Moj ma cztery gitary i dla niego to najwiekszy skarb i o to sie najbardziej boi, i jego komputer state of art tez...

hihi tu masz racje hihi czasem moj jak pomyje w kuchni to potem trudno cos znalesc:Pbo garnek czy kubek w innym miejscu hihi

Dea to tym bardziej bym sie nie zgodzila by ktos obcy byl sam u mnie w domu:O

wlasnie sie zapisalam na silownie... zaplacilam od razu za caly rok - ciekawe ile mnie beda kosztowaly indywidualne sesje... :o

no ja to co najwyzej moge wezwac kogos do dywanow czy okien ale moze inaczej na to patrze bo i tak siedze na razie w domu wiec robie sama z pomoca rodzinki jak na nich powrzeszcze ;)

ech wiem ze duzo ludzi bierze taka pomoc do domu i jest zadowolona ale z drugiej strony-tyle sie slyszy o nieuczciwywch ludziach:O

no wlasnie, ale rozgladam sie za firma nie prywatnie. Musze sie jeszcze dowiedziec jak to wyglada ale na pewno jest jakis kontrakt ktory gwarantuje uczciwosc pracownikow...