Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

no to mam new year resolution - nie spozniac sie :D do tej pory moim postanowieniem noworocznym bylo nie miec postanowien :P

ale ciapa za oknem :O wczoraj padał śnieg wielkimi płatami,a dziś ocieplecie i.....breja :(

właśnie doszłam do wniosku,że pasuję do tego topiku bo po polskiemu piszę!!!:P ocieplecie hehehehehehehe.....ocieplenie miało być!!!!

wczoraj w pogodzie mowili ze najblizsze 2 tyg ma byc dosyc cieplo i zima sie schowala:D

Izunia a ja nawet nie zuwazylam ze inaczej napisalas :D to tak jak z tym mailem gdzie literki byly przestawione ale i tak sie czytalo ze zrozumieniem

hihi to dobrze-myslalam ze to u mnie cos ze wzrokiem;) Dea jakie masz postanowienia?

eternity :D:D:D postanowilam mniej marudzic na mojego... tylko ze on nie postanowil dawac mi mniej powodow do marudzenia....

no wlasnie z tego powodu ja nie robie takowych postanowien :P a nawet wrecz przeciwnie -cos podminowana chodze od poczatku roku a jestem juz po @

ja mojemu zapowiedzialam powazna rozmowe dzis wieczorem, pewnie chlop w gacie caly dzien robi :p

a propo czytania tekstu z błędem jak moja koleżanka urodziła synka to do znajomych wysłała maila mniej więcej takiej treści: Dnia tego i tego ,o tej godzinie narodził się nasz synek (imię).Mierzył tyle cm i ważył 3500 kg

I dopiero jeden kumpel zauważył,że jej dziecko w momencie urodzenia ważyło 3 i pół tony hihihihihihi Maila z tą odkrywczą myślą posłał do wszystkich z listy i kumpela miała maile z gratulacjami,że dużego chłopczyka urodziła :)

biedna ta co go rodzila ;) a inne postanowienie to noszenie wiecej kiecek/spodnic :) dzisiaj jestem w kiecce, ale tylko dlatego ze mi sie spodni nie chcialo prasowac