hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 nie pamietam dokladnie swojegolicznika-ale wiem ze driny stawialam na 4000 a teraz mam znow 3000 wiec chyba musialam brzydko pisac jak mi tyle ukradli;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 ale jak to sie mowi-niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo:Dbedziemy pic jeszcze raz na 4000tys-tylko jeszcze trzeba poczekac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 no mi wyszlo jakos tylko ponad tysiac ukradzione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 mi ponad 2000 zabrali :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 ciekwe jak oni to tak szybko u kazdegosprawdzili i wyliczyli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 to i ja nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2008 wrocilam bez glowy bo mi wiater porwol :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2008 ide poczytac coscie napisaly :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2008 buahahahaha dopiero zauwazylam ze to ta sama stronka :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 u mnie tez wiatr sie roszalam:Omam wrazenie ze mi zaraz drzwi od domu wywieje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 rozszalal mialo byc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 oo hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Hugolina kurka a mialam sobie nabic do nowej tylko maz chcial cos szybko do netu :o:P ale jutro bede juz na swoim :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 hihi dziekito od jutra mozesz nadrabiac ukradzione posty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 stukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 pukam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 podbijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2008 nooooo najpierw zrobie sobie porzadki poprzenosze swoje graty do siebie :) swoje programy sobie poinstaluje :) i bedem stukac i pukac bez wpuszczania kogos na chwilke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2008 i tapete jakas normalna se wrzuce na pulpita :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 tzn wolnosc tomku w swoim domku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2008 ok ja spadam pod prysznicjakbym sie nie pokazala to do jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2008 hahhah no :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2008 no to jakbys sie nie pokazala to milej nauki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2008 to ja też ponabijam....muszę sobie odbić to co mi ukradli!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2008 a potem te posty przeczyta cenzor,dojdzie do wniosku że nic nie wnoszą do dyskusji i je.......usunie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 10, 2008 i takim to sposobem będę miała robotę do usranej śmierci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach