euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 brak mojego K robi winka dzis otworzylam jedno z jego produkcji :) z glogu i dzikiej rozy smakuje pysznie :) podziele sie YYYYY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Hugolina dobrej nocy :D ja jeszcze zadzwonie do K bo wezwali go do roboty :o znowu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 no i juz wiem biedaczysko jeszcze pracuje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 nabijam sobie :) i czekam az limit minutowy ucieknie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 teraz sobie stukne szybko :P i jeszcze tak hmmmmmm.. z 6 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 teraz pukne ale tak po cichu coby nikogo nie obudzic :P . . . . i czekam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 to bylo tak: nabijam, stukam, pukam, yyyyyyyy to teraz bedzie, ze podnosze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 nabijam, stukam, pukam, podnosze i ??? hmmmmmm unosze :D moze byc? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hihi stracilam wene :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 no to jeszcze 2 razy i juz mnie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 __________________________6400____________ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ dobranoc :) wiem, wiem i tak bede pierwsza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ojej kieliszki sie nie udaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 na dobranoc widze ze muszem posypac kwieciem :D no i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 dziekuje i dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2008 wpadlammusze poczytac co jeszcze wczoraj Euforka pisala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2008 hihi to od rana ziolko lecznicze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2008 ok ide w te ksiegi:O potem wpadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 dziękuję za wczorajsze ziółko idziś się odwdzięczam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Hugolinie za stronkę I Euforce za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 ponieważ już kończę pić kawę to mog się do pracy zabrać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 hihihi....trafiło mi się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 nabijam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 stukam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 pukam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 podnoszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Izunia Hugolina bede trzymac kciuki :) napisz tylko o ktorej godzinie masz ten egzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Eternity Dzięki za kwiaty!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach