eternity1302 0 Napisano Luty 1, 2008 mojej dala zastrzyki bo wlasnie byla swiezo po jednej kuracji i nie chciala juz dodawac a i stwierdzila ze zastrzyki szybciej zadzialaja ale co lekarz to obyczaj (na dodatek w roznych krajach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 1, 2008 no i z drugiej strony Twoja byla miesiac temu na antybiotyku a moja raptem kilka dni wczesniej skonczyla brac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 1, 2008 tez lekarz mieszka 3domy ode mnie i jest znajomym rodziny-sam przyszedl potem do domu obejrzec zdjecie i przyniosl antybiotyk:) wiec wiem ze bedzie dobrze o ni dbal:) uciekam na sofe bo leb mi peka jeszcze raz dzieki za troskedobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2008 aaaa to dobrze miec lekarza tak blisko pod reka :) jeszcze raz zdrowka zycze Smiley trzymam kciuki zebys i Ty miala chorobsko z glowy dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 2, 2008 dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 2, 2008 Hugolinka chcialam Ci pogratulowac i zycze duzo, duzo zdrowia Twojej corci!! i sily Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2008 Hugolina będzie dobrze!!! Od zapalenia płuc się nie umiera,mała szybciutko do zdrowia wróci!!!!! Po prostu wyjedziecie na następne ferie!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 :) dzieki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 Smileyzebys juz zdrowa tez byla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 u mnie dzis za oknem snieg:Prano jak wstalam to myslalam ze zle widze hehehe Ale slonko swiecina calego wiec zaczyna sie ciapa robic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 wczoraj puszczali w nocy Twin Peaks hehe tylko w postaci filmunie serialu-myslalam ze tym razem zrozumieo co tam chodzi;)ale po raz kolejny nic niewiem:Phahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 wyszlo ze zabil ja ojciec ale z niego wyszla jakas inna postac:Oech ten kto pisal ten scenariusz mial chyba nie po kolei w glowie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2008 u mnie tez lezal snieg dzis ale i podobnie swiecilo slonce wiec sie szybko rozeszlo ale chlodno bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2008 kurcze pamietam jak ogladalam w napieciu kazdy odcinek twin peaks pilnowalam kazdego zeby nie przegapic a jak sie skonczyl to sie wkurwialam ze takie bzdurne cos ogladalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2008 najchetniej obejrzalabym znow \"przystanek alaska\" uwielbialam ten serial :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2008 hahaha a ja sobie bajer przygotowywalam juz bo myslalam ze jeszcze ze 3 do konca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 2, 2008 Eternity :) hahaha ja tez ogladalam twin peaks, pamietam, ze starsznie balam sie tego serialu a zwlaszcza tej muzyki :P heh nie wiem czemu ona mnie tak straszyla Ostatnio jak widzialam ten serial w tv to sie zastanawialam nawet jak to cos moglo mnie tak straszyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 Eternity i tutaj tez wrecze:) Euforka hahaha ja tez sie balam tego filmu-ale jeszcze dzieciak bylam hihi wiec wszystko wydawalo sie prawdziwe:) A wczoraj to mialam nadzieje ze zrozumie fabule-ale szans zadnych:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 Przystanek Alaska nie ogladalam-ale pamietam ze lecial:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 nima nikogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 bije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2008 puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2008 :D dziś mam słoneczną niedzielę!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2008 Izuniau mnie tez slonko ale jeszcze snieg lezy:Oi jest zimno:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2008 Hugolina jak dzis cora? macie spokoj juz z goraczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach