Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

mojej dala zastrzyki bo wlasnie byla swiezo po jednej kuracji i nie chciala juz dodawac a i stwierdzila ze zastrzyki szybciej zadzialaja ale co lekarz to obyczaj (na dodatek w roznych krajach)

no i z drugiej strony Twoja byla miesiac temu na antybiotyku a moja raptem kilka dni wczesniej skonczyla brac

tez lekarz mieszka 3domy ode mnie i jest znajomym rodziny-sam przyszedl potem do domu obejrzec zdjecie i przyniosl antybiotyk:) wiec wiem ze bedzie dobrze o ni dbal:) uciekam na sofe bo leb mi peka jeszcze raz dzieki za troske❤️dobranoc

aaaa to dobrze miec lekarza tak blisko pod reka :) jeszcze raz zdrowka zycze 😘 Smiley trzymam kciuki zebys i Ty miala chorobsko z glowy 😘 dobranoc 🖐️

Hugolinka chcialam Ci pogratulowac 🌻 i zycze duzo, duzo zdrowia Twojej corci!! ❤️ i sily Tobie ❤️

Hugolina będzie dobrze!!! Od zapalenia płuc się nie umiera,mała szybciutko do zdrowia wróci!!!!!👄 Po prostu wyjedziecie na następne ferie!!!:)

u mnie dzis za oknem snieg:Prano jak wstalam to myslalam ze zle widze hehehe Ale slonko swiecina calego wiec zaczyna sie ciapa robic:O

wczoraj puszczali w nocy Twin Peaks hehe tylko w postaci filmunie serialu-myslalam ze tym razem zrozumieo co tam chodzi;)ale po raz kolejny nic niewiem:Phahaha

wyszlo ze zabil ja ojciec ale z niego wyszla jakas inna postac:Oech ten kto pisal ten scenariusz mial chyba nie po kolei w glowie:O

🖐️ u mnie tez lezal snieg dzis ale i podobnie swiecilo slonce wiec sie szybko rozeszlo ale chlodno bylo

kurcze pamietam jak ogladalam w napieciu kazdy odcinek twin peaks pilnowalam kazdego zeby nie przegapic a jak sie skonczyl to sie wkurwialam ze takie bzdurne cos ogladalam :P

Eternity 🌻:) hahaha ja tez ogladalam twin peaks, pamietam, ze starsznie balam sie tego serialu a zwlaszcza tej muzyki :P heh nie wiem czemu ona mnie tak straszyla Ostatnio jak widzialam ten serial w tv to sie zastanawialam nawet jak to cos moglo mnie tak straszyc ;)

Eternity i tutaj tez wrecze:)🌻 Euforka hahaha ja tez sie balam tego filmu-ale jeszcze dzieciak bylam hihi wiec wszystko wydawalo sie prawdziwe:) A wczoraj to mialam nadzieje ze zrozumie fabule-ale szans zadnych:P

Izunia🖐️u mnie tez slonko ale jeszcze snieg lezy:Oi jest zimno:P