hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2008 troszku trzeba ponabijac tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2008 postukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2008 poklikac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2008 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 4, 2008 no pewnie ze nie musza wiedziec o wszystkim :P pewnie tak jak i my nie wiemy wszystkiego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 4, 2008 ponoc chlopu pokazuje sie tylko pol dupy a nie cala ;) slowa mojej prababci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2008 Dea prababcia tez miala racje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 4, 2008 wychodzi na to ze rownouprawnienie kobiet dobrych rzeczy nie przynioslo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 4, 2008 u was tez to slonce razace jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 4, 2008 Dea daje po oczach to slonce , daje ale zimno :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 4, 2008 u mnie slonko jeszcze jest ale nie razi hihih ja spadam do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 4, 2008 eh, stukne se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 4, 2008 bom dawno nie stukala :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 4, 2008 i zanim pojdziem spac ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 4, 2008 stronke se zaliczym :) dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 Dea masz za stronke i na zachete bys wiecej stukala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Hejka nabijaczki, wracam do Was i nabijam:) Trochę sie u mnie pozmieniała, pracuję, chodze na kurs ESOL - zaczęłam inwestowac w siebie i dobrze mi z tym :D Pozdrawiam, stara nabijaczka :) annnnnnna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 Annnnna:D wracaj wracaj:Dpisz dokladnie co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 nabijam i ide prasowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 juz skonczylam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Hugolina Ty to express jestes ;P ja właśnie rozwieszam pranie, jak wyschnie to Ci podrzuce:) a poza tym to u mnie bez zmian, z tym że przeprowadzamy sie znowu :) do Pl w czerwcu jedziemy baterie podładowac, ciepełko sie robi to trzeba poszalec. Wkrótce stuknie nam 1.5 roku na wyspie - ale to leeeeci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 ooo Annna to gratuluje:) ja moge Tobie prasowanie podrzucic heheh bo juz jedno wyprasowalam i drugie pranie juz piore:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 a gdzie sie przeprowadzacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 macie zdrowie-ja nie cierpie przeprowadzek a szczegolnie tego pakowania:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach