annnnnnna 0 Napisano Marzec 8, 2008 Przyjęłam, dziękuje pooglądam fotki w wolnej chwili, a teraz wracam do kuchni myc moje nowe nabytki kieliszkowo, filiżankowo, miseczkowo sztuccowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2008 Anna milo Cie bylo widziec :D ja sobie juz polukalam na zdjecia :) fajna kobitka z Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2008 i tu tez postawie za przegapione 15000 postow |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| i ziola troche do pojarania na weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 8, 2008 wszystkiego najlepszego KOBIETY!!!! Aniu, moj mail pod nickiem, prosze o link to sie potem \'zobaczymy\' ;) Spadam - u nas teraz dwa oczka z zapaleniem sojowek i co z tym idzie, podwojny cyrk z podawaniem kropli :o kiedys musi byc lepiej ..... dobrego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2008 Dea i cierpliwosci Wam obu zycze :) jeszcze troszke i zapomnicie o zapaleniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 9, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 9, 2008 Aniu namiary na NK dostałam :D Jak mnie wpuści to się odezwę!! Coś ostatnio problemy mam z NK :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 9, 2008 Eternity za limit!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 9, 2008 Dea współczuję z tymi oczkami małej :O Szybkiego powrotu do zdrówka jej życzę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 9, 2008 Jeszcze sobie nabiję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 9, 2008 jak to miło zaliczyć stronkę podczas niedzielnej kawki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 9, 2008 Izunia 30 za stronke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 9, 2008 Hejka Waszystkim, ja wysłałam mojego połówka na boisko i za obiadek sie biore :) Dea Erw podesłałam profil :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2008 :) Izunia za ziolko :) i dla Ciebie za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2008 moj Polowek boisko to raczej w tv woli obejrzec a jeszcze bardziej niz boisko woli ring bokserski (ale na szczescie tez w tv ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2008 ale na brak kondycji raczej nie narzeka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2008 pora na dobranoc bo juz ksiezyc swieci ... albo i nie swieci nie wiem dobranoc kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 10, 2008 Dzień dobry - wcale nie dobry bo zimno i leje - brrrrrry :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2008 :) Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2008 Deana cieprliwosc i wyzdrowienie malej:) Annnna jak mnie wpusci na NK to wysle Ci zaproszenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 10, 2008 Czekam, czekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2008 Annna wyslalam wlasnie zaproszenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2008 ale dzis u mnie wieje:Oloo matko:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 10, 2008 Dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2008 Annna to ide poogladac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 10, 2008 Ela z Was laski :) a jaki słodkie dzieciaczki macie - ech zazdroszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 10, 2008 Ale* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2008 Annna Ty jestes laska:) a jakie dziecie slodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 10, 2008 :D U mnie piękne słońce i 14 stopni!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 10, 2008 Dziękuję za ziółka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach