hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 ale szaro mam za oknembrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 11, 2008 Stukne znowu, juz sie nagralam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 11, 2008 do takiej szkoly to chodzic mozna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 11, 2008 hihih dziewczyny, dzieki, ja juz spokojniejsza, a i tak zlozylam skarge do firmy tych autobusow... hihihi za dlugo w UK zyje. Usmialam sie bo nauczycielka niemieckiego spytala sie jaki mialam ranek - no wiec staralam sie powiedziec wszystko po niemiecku ... po prostu jaja! Izunia, a juz myslalam ze do prawdziwego zlego tego kierowce namawialas ;) :p Aniu, to ty sie nagrywasz? moze i ja tez tak bede z moim niemieckim robic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 11, 2008 he he to tak jak ja po niderlandzku mam cos opowiedziec hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 ja na szczescie chyba nie mialam przygod z kierowcami autobusow ani z rowerzystami a jesli juz to pewnie cos malego bo nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 a u dentysty ,dziekuje ,dzielna bylam dentysta tez ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 11, 2008 no to lap Eternity za dzielnosc :D:D:D no i stronke ja do domciu sie zbieram do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 ach stronka mi sie przytrafila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 dzieki Dea no bylam baaaaardzo dzielna jak na rwanie osemki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 11, 2008 Eternity za stronkę i za dzielność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 stukne sobie , zawsze to blizej o jeden do nastepnej stronki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 11, 2008 i na dobranoc jeszcze jednego :) do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2008 to ja dziś pierwsza mówię dzień dobry!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2008 i jeszcze nabiję sobie przy kawce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 :Ddruga:D Eternity tu tez za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 moja cora w nocy wymiotowala:( do tego deszcz tak walil po oknach ze spac nie moglam:Odzis oczy na zapalkach:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 :) Hugolina ale chyba wszystko oki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 a u mnie wieje i wieje i....???wieje???? w nocy jeden wielki huk po oknach od tego wiatru duja do tej pory :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 Eternityno chyba oki bo poszla do szkoly:) na pocieszenie powiem ze u mnie tez wieje juz 3 dzien:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 ja mialam w nocy huk-ale od deszczu:Pdo tego ten wiatr :Oech kiedy sie to skonczy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 no po calej Anglii wialo juz wczesniej a wczoraj w koncu i nas dopadlo mocniej heheheh jak szlam z dziecmi do szkoly i z powrotem to niemalze zygzakiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 a no i tyle dobrze ze nie leje do tej wichury wczoraj cos tam postukalo po szybach , w nocy chyba nie bo nie slyszalam no i w miare sucho na ulicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 u mnie wlasnie sie slonko schowlalo:Opewnie zaraz lac bedzie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2008 u mnie sie szarosc troche rozjasnila ale bezposredniego slonca to raczej nie bedzie bo nie widze dziur w chmurach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 12, 2008 U nas buro i ponuro :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2008 Annna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach