hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 uuups hihi Izunia masz za podkladke a tu kawaI_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 z czajnikami nie gadam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 i tak ci nie wierzę,że nie czaiłaś się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Hugolina, ty czjniku, lap Izunia eternity lena ale tydzien mialam! Dobrze ze juz nowy sie zaczal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 nic mi się nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 to nie:P dawno nie liczylam wpisow-za leniwa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Dea! nawijaj co robiłaś przez ten tydzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Dea:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Hugolina każdy czajnik się tak tłumaczy!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 mi tez nic sie nie chce:Pale oprocz tych zadan:Onic specjalnego dzis niemam do zrobienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 ale masz jedno ziółko....nie mów,że Iza niedobra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 ja będę się dziś lenić!! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Izunia, mnie tez nic sie nie chce a tu tyyyyle pracy sie na mnie zwala! cala wina tego sniegu! zima sie zrobila i czlek chce znowu hibernowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 dzieki za te ziolko:) hm wyglada na to ze mam dzis wiosne za oknem:) wlasnie okna pootwieralam by wpuscic roche slonka do domu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 limit mi się trafił :) stawiam więc driny na dobry początek dnia i tygodnia!!! \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 ale za cieplo nie jest:Ptroche pizdzi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Dea po drinku będzie ci cieplej ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Hugolina to łap się za drina! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 no nie dziewczyny, nic takiego fabularnego nie robilam :( dziecie mialo grype sraczkowata, potem chlop na gardlo zachorowal (a wiecie jak chlop chory to umierajacy) no i poprostu szpital w domu! jak juz wszyscy wyzdrowieli to piatek i sobota ja sraczki dostalam .... ale chociaz w lozku przelezalam i odpoczelam sobie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 hehe tak od poniedzialku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 moj kaffe cos wolny dzisiaj .... jak to chlopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Dea zeby sie te wszelkie choroby od Was odczepily!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 mojemu cos ostatnio plecy nawalaja:Oi jak mi nie krzyknie w nocy z bolu-to zawalu dostac mozna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 dzieki Hugolina, rzeczywiscie cos sie za uparcie nas ostatnio trzymaja. Izunia, a za drina dziekuje ale przchowam do wieczorka bo my w pracy mamy zakaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Hugolina dzięki Dea to faktycznie ciężki tydzień!!!!Oby się już nigdy podobny nie przytrafił!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Dea to tak z partyzanta łyknij ;) A na wieczór to sobie kilka zabierz!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 ale lenia ma hihi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Hugo, o plecki trzeba dbac, zagnaj go do lekarza bo jak mu wysiada to dluuuga rehabilitacja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Dea on poki chodzi to do lekarza nie pojdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 ooo hihi znow nie czajona:Dczekala 2minuty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach