hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 a juz go nie czytam bo zawalu dostane:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dajcie cynk jaki topik to tez sobie poczytam! luzy w pracy... ziemniak dobry, dzieki eternity wyliczniku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Dea ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3503922 &start=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 i poznikaly-poszly czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dzieki za zioleczko :) heheh no podczytuje , poszlam postawic warzywa do tego ryzu i jeszcze z mezusiem przez telefon chwilke pogadalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 a ja czekam na tego palanta dalej-jeszcze nie dotarl:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 no to rzeczywiscie palant :o ale z drugiej strony moze przywiezie jak Twoj juz w domu bedzie i problem wniesienia znika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 aaaaaaa nie przeciez! przeciez plecy go bola ! sorry nie pozwalaj mu przypadkiem targac tej pralki!!!!! lepiej po jakiego sasiada pojsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 no on nie wezmie tej pralki:O ale kurde powiedzieli i mam na fakurze ze bedzie do poludnia:P czlowiek siedzi jak glooopi i czeka a go nima:O kupowalam w innym miescie i juz zaplacilam a tu nima nic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 ja pikole , to choojowo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 teraz to juz mam wkurw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 ano czytam .... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Dea jak sie kiedys tam naczytalam-tez tam pisalam:)to potem w nocy sie balam spac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 a ja postanowiłam sobie sprawdzić wystawy....jedna...zgłoszenia do 17 kwietnia....następna - przedłużono do 8 kwiatnia....dziś jest 8 kwiatnia!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 na szczęście jest internet hihihihi tylko czy z przelewem zdążę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 a nie masz na świstku,że zapłaciłaś za pralkę telefonu do tej firmy? ja bym już dawno zadzwoniła!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 mam tydzien dluzej wolnego:Dnie musze dzis do szkoly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 chyba zaraz zadzwonie-bo nerwa mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Izunia napewno zdazysz i pojedziecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 stukne sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 przelew poszedł....dzwoniłam i babka mówi,że dziś do 20 przyjmują zgłoszenia najfajniejsze,że do żadnego sędziego nie jest przypisany afgan ;) a babka z tekstem - oczywiście,że afgany tez przyjmujemy,ale jeszcze nie powiem pani,który sędzia będzie je oceniał bo SAMA NIE WIEM hehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 no widzisz Izunia:) a babka chyba troche malo poinformowana hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dzwon Hugolina ,dzwon ! Izunia to bedziemy kciuki trzymac :) chociaz i tak bez kciukow tez sie powiedzie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 a co to ? nikt stronki nie chcial? czekala pare minut :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Eternity za stronkę ale ta wystawa to dopiero w maju będzie.....muszę mojej championat zakończyć.....teraz już ten dorosły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Eternity zapomnialam o stronce bo mialam wkurw poszlam dzwoinic a ten koles wtedy przyjechal powiem ze zdecydowanie nie lubie belgijskich specjalistow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 to ja za limi okrągły driny postawię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dostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dzieki za ziele :) to wychodzi na to ze wszedzie specjalisci sa do bani ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Izunia to i tu wrecze narecze ziela ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach