Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dziękuję pięknie za naręcze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 ahhhh, przeczytalam kilka stronek, troszke sie usmialam. Choc mialam troche przygod tego typu ale i tak w to nie wierze. Eternity - jestem na skraju bankrotctwa! Lap za dobrze wyczekana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 dzieki Dea :) to moze jakis limit nastukaj , albo z nastepna zaczekamy az Ty zaliczysz to jakies zapasy zrobisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 nawet pozwolilam sobie spojrzec :) brakuje Ci 5 postow do okrlagej liczby 1700 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 ja zaraz bede podczytywac znow tamten topik ja nie mam zdania wyrobionego na temat wierzenia lub nie w takie historie bo mnie takie rzeczy nie spotykaly a jesli nawet spotykaly to byly tak nieznaczne ze nawet ich nie odnotowalam jako cos dziwnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 moja Mama ma tylko cos takiego ze jak sie powaznie nieraz poklocila z Tata to snila jej sie jej Mama(Babcia zmarla na rok przed moim urodzeniem) i grozila jej palcem - ze nie powinna ,ze nie miala racji klocac sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Izunia tu tez sypne za limicik co do tamtego topiku-wierze-nie wierze ale lubie czytac a potem sie boje:O ale mialam stycznosc z tym paralizem sennym:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 heh ja jestem na 19 stronie i zamierzam zaraz jeszcze troche poczytac T siedzi obok i w nocy w razie czego bedzie mnie bronic ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 stukne na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 wychodzie ze 3 jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 czekam az sie pranie skonczy i smigam na rower:Dnajwyzej sie doprawie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 walne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 pacne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 i jeszcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 przebije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 pranie sie konczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 moze jeszcze stronke zlapie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 czwarta! stawiam bardzo mocna kawe dla tych co jak ja na rzesach dzisiaj chodza! Eternity, no limicik (chociaz maly) mi sie szykuje :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 jeszcze jeden i .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 jak pech to pech, na stronke sie spoznilam, ale za to mam moj limicik!!!! Jak juz mowilam kawke, espresso, cappuccino, latte stawiam :) cI_I cI_I CI_I CI_I cI_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 :) Hugolina za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Dea dziekuje ,poczestowalam sie espresso ;):) a tak sobie pozwole zauwazyc ze jeszcze nie masz limitu - jeszcze 2 posty tylko wyloguj sie (zaznacz przy wysylaniu ze chcesz wyslac z innego konta ale wyslij na tym samym nicku) bo inaczej licznik stoi ale na zachete juz Ci troche wrecze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Deadziekuje za kwake smaczna :D a dzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 hahahaha ale mi sie napisalo kwake:D:D:D chodzilo oczywiscie o kawe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 jednak musze wiecej kawy pic;)bo glupoty pisze hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach