Izunia 30 0 Napisano Maj 7, 2008 ale teraz sezon na szparagi się zaczął!!! jak się teraz nie najem to do przyszłego roku będę musiała czekać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 7, 2008 hmmmm dzis na zakupy sie nie wybieram ale jutro sobie kupie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 7, 2008 nabijem sobie raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 7, 2008 pomyliłam linki, moja wina, moja wina bo nie sprawdziłam - sorki wielkie, szukałam kolezance kremów dla jej małej i pomieszałam, pewnie jej w GG wkleiłam link z farbą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 7, 2008 http://www.pharmacyathand.co.uk/shop/customer/product.php?productid=2902&cat=0&page=2 - poprawny link do farby, a mi wyszedł cudny rudzielec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 7, 2008 hahahha sie kolezanka pewnie zdziwila ze kazesz dziecku zaaplikowac farbe do wlosow ;):D sliczny odcien !!!!! podobaja mi sie takie rudzielce niestety ,mi nie pasuja :( ale na innych lubie popatrzec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 7, 2008 Gorzej jak zleci mężowi: - kup Emilce jak będziesz w Bootsie, tam masz linka :P On jest bardzo rozgarnięty ale również zabiegany:) i bedna Emila bedzie w wieku 2 lat z bolnd loczkow na rudzielca przerobiona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 7, 2008 Annna za stronke szparagi tez uwielbiam jadlam 2 dni temu w sosie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 8, 2008 Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 8, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 8, 2008 wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 8, 2008 Anna ja byłam rudzielcem przez 4 lata,na miedziany farbowałam......czasem mnie kusi,aby powrócić do tego koloru.....ale teraz jestem blondi i to jasna i boję się,że by mi pomarańcza wyszła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 8, 2008 stawiam za limit 8600:D I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 8, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2008 bry i tu :) Hugo za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2008 hehehhe mysle ze jak znajomy mialby zrobic taki zakup i uslyszalby ze to Emilce to mimo tego zabiegania raczej by sie zastanowil ze chyba jednak dziecku farba nie potrzebna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2008 taaaaaaaaa Lenka ,juz ja wiem jak nie czajona ;):P masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2008 stuku puku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 8, 2008 Lena i za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 8, 2008 Hugolina to tu też za limit sypnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 8, 2008 nabiję!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 8, 2008 dziekuje za ziolo Lena za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 8, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 8, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 8, 2008 kukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 8, 2008 podniosę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2008 hmmmmmmm pitolne jednego :D i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 9, 2008 Dzień dobry, znowu pieknie, słonecznie. Może macie jakieś pomysły na łatwe ciasto? Piekę dziś bananowe bo jest łatwe i mozna je modyfikowac na tysiąc sosobów, przepis tu: http://horodecki.net/2006/07/25/ciasto_bananowe/, mi wychodzi ciut ciemniejsze, dodaje orzechy albo migdały, znajoma dodaje wiórki kokosowe. Przydało by sie jeszcze jedno na weekend, najlepiej jakies takie \"mokre\" na gorace dni, może coś z owocami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 9, 2008 to ja druga macham!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach