hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Lena:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 jade jeszcze na przejazdzke rowerem:)i padne jak kawka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 trzeba nowa stronke zaczac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 :) Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 tutaj też się przywitam,bo jeszcze tego nie robiłam dziś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 EternityIzuniadzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 stukam zyczac milej reszty soboty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 Śpią śpiochy jedne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 A ja czekam az sklep polski otworzą bo mam zamiar upiec ciacho http://horodecki.net/2006/07/25/ciasto_bananowe/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 to ja trzecia macham w poniedziałek!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 jakie szczęście,że ja nie mam piekarnika ;) będę się mogła dalej odchudzać ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 Izunia ja to dla mojego lubego, bo ciężki dzionek przed nim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 ale z ciebie dobra kobieta!! ja mam cukiernię pod domem w razie potrzeby :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 dybry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 :) ja tez bylam wczoraj dobra kobieta - upieklam babke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 ***Lenka*** dziewczyny wstałam, zadanie odrobiłam bo przez cały tydzien mi sie nie chciało :p trzeba pakowac plecaczek i gnac do szkółki, buuu :( a taka piekna pogoda :D, może wagary???? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 Anna u mnie lato od kilku dni!! w krótkim rękawku można chodzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 :DLena chyba dzis sobie wgaray zrobie:Dbo nie chce mi sie do szkoly jechac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 :) Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 Eternity:D Lena dzieki za zyczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 A co tu tak cicho? Dziewczyny robia wagary od topiku:P U mnie w grupie były wczoraj 4 osoby na 8 - wiosna wisi w powietrzu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 Dzień dybry mówię wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach