eternity1302 0 Napisano Maj 12, 2008 wycieczka tez brzmi ciekawie podoba mi sie bardzo Walia jeszcze \"kawalek\" zostal mi jej do objechania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 12, 2008 my rowniez oficjalnie rozpoczelismy w ten weekend sezon grillowy i na poczatek znajomemu zachcialo sie probowac lobstera z grilla zjadlam tylko szczypca ,nawet dobre ale reszta juz mniej smakowicie wygladala :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 12, 2008 eternity1302 po moim ostatnuim gotowaniu kraba w koprze jakos straciłam zapał do eksperymentów kulinarnych :) kiełbaski, szaszłayki, karkówka - i mniam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 12, 2008 Tobie został "kawałek" my jeszcze nie dotarliśmy do Walii wogóle. Ostatnio bylismy w Lincoln http://en.wikipedia.org/wiki/Lincoln_Cathedral - polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 12, 2008 my do Walii mamy rzut beretem wlasciwie :) wiec na poczatek skupilismy sie na tym co najblizej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 12, 2008 ten lobster podobno juz byl kupiony ugotowany wiec na grillu mial tylko \"dojsc\" a malze tez gotowe w sosie - wystarczylo wrzucic na 4minutki do mikrofali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 12, 2008 i chyba stronka?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 12, 2008 thx :) cos sie chlodny wiaterek dzis przyplatal zapowiadali niby w prognozie ze bedzie chilly wind ale mial byc dopiero od jutra mam nadzieje ze niczego nie przywieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 13, 2008 Eternity za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 13, 2008 eternity1302 za stronkę dziendoberek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 13, 2008 Annna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 13, 2008 wszystkim:D i od razu zioło za stronkę dla Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 13, 2008 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 13, 2008 nabije sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 13, 2008 to ja tyż sobie nabiję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 13, 2008 stukne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 13, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 13, 2008 jestem po zajęciach, padam na ryjek:p jutro wstawie linki do fajnych stron gdyby Was naszło żeby swój angielki poćwiczyć :D:D:D uciekam do kuchni bo głodna jestem niemożliwie paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 14, 2008 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 i ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2008 witam się:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2008 to ja podniosę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2008 i kliknę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 14, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2008 delikatnie stuknę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 To ja hop ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 i jeszcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 14, 2008 ... raz .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach