Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 i mus nabić z samego ranka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Izunia i dzieki za ziolo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 to ja ponabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 A se pokiwam Hugolina, ja tez jeszcze spie a dzis bez kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Dea:) masz kawke \_/o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 oj nie wyszlo jeszcze raz \\_/o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 chcesz żeby nam się Dea poparzyła??? w potłuczonej filiżance gorącą kawę jej dajesz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 przeciez sie poprawilam-Dea pij z tej drugiej !!!! hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 mam nadzieję,że usłyszała zanim się poparzyła ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 stuknę i może jakieś pranie nastawię....... co mi się będzie pralka marnowała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 ja juz dzis swetry pralam ide do tej zupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 u mnie swetry jeszcze w szafie leżą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Dzieki Hugolina, zerknelam I widzialam ze jakas ulomny ten kubek, ale z drugiego chetnie sobie lykne :) Izunia, ja w swetrach juz od dwoch tygodni chodze, mysle juz od wyciagnieciu plaszcza :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Dea no jakis ulomny mi jeden wyszedl:P:D my juz chodzimy w swetrach ale jeszcze tych cienszych-nie tych calkiem zimowych niestety zimnica sie zrobila:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 u mnie zawsze rano zimno,bo ok 12 stopni ale w ciągu dnia się ociepla a w weekend to w samej bluzce chodziłam,a byli i tacy co w krótkim rękawku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Izunia 12 stopni to ja mam teraz w dzieni do tego silny wiatr i deszcz-jak w listopadzie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 to masz zioło na rozgrzewkę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 a u mnie zapowiadali,że ma się ocieplić na koniec tygodnia i cały przyszły tydzień to ma być babie lato :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 oby się sprawdziło - coś ostatnio marzy mi się pieczenie ziemniaków w ognisku chyba się starzeję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 to sobie stukne,aby się prognoza spełniła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 i odpukam w nie malowane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 heeh Izunia:) pukaj w to niemalowne:D dzieki za ziolo:)ja bede happy jak padac nie bedzie znow sie rozpadalo na calego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 ja nie moge ogniska u siebie robic:O co kraj to obyczaj a raczej dziwactwo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach