hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 jak tam sa nerwy rzed wielkim dniem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 ucze sie hehehe dief gauwdief vandaal inbreken overvaller:P dader Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 nabijam-koniec z nauka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 Smiley:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 Nie ma, ale laremid z apteczki już wygrzebałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 cześć]:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 Ania a laremid to przypadkiem nie na biegunkę? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 jak brzydko się przywitałam.......jeszcze raz macham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 ja nie znam tego leku ale pewnie jakis na uspokojenie hehehe Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 na biegunkę :) , pewnie ze stresu z kibelka nie wyjde przed ślubem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 aa to Izunia racje miala:) Annna tylko za duzo tych tabletek sie nie nalykaj;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 ja zaraz musze do szkoly sie zbierac:Oa tak mi sie nie chce:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 Ania ja też tak mam ze stresu...........jak np jadę na wystawę to prawie wcale nie jem śniadania,żeby mnie nie chwyciło ;) jedzenie i kawa PO zejściu z ringu dopiero:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 jeszcze dostukam do limitu i poleje:) wtedy lekcje szybciej zleca;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 ja ze stresu tez jesc nie moge:Owiec mam jak Wy jak sie mi egzaminy zblizaja to od razu mam jakies 3 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 a jakiego limitu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 mojego na liczniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 noooo...i do tego lepiej do mnie nie podchodzić ;) jeśli chce się żyć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 to ja też biorę się do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 hehe Izunia ja podobno moge wzrokiem zabijac;)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 postukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 popukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach