Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 i blokadę zgubił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 Lenka :D:D:D:D mistrzuniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 masz czajniku !!!! od podkladki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 przywal!!! nie przekreślaj całej rasy, tylko przez tego jednego mutanta :) przywal!!! ocal ich ludzkość, to nie może być jakieś genetyczne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 no ja też muszę się ruszyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 Emmi drugi turek w klasie wpatruje sie przez cala lekcje we mnie:P to jednak caly taki narod:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 o jej, może masz zjawiskowoą urodę dla nich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 nie moga oderwać oczu od Ciebie, nie śpią po nocach prze zCiebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 usychają z miłości a Ty... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 serca nie masz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 nie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 ja ani nie urodziwa ani nie sympatyczna:Phehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 wszystko ode mnie spisuje a potem przed nauczycielka zgrywa prymusa no ja pierdole:P Emmi moge spytac ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 Emmi masz profil na NK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 ok czyli po staremu gadam do siebie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 uciekam na zakupy-nie stukac za duzo !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 jestem, ale byłam tam gdzie nie wypada mówić na publicznym forum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 :O po co Ci mój wiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 nie mam profilu na NK, jakoś mnie to nie bawi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 a czemu pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 stuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 no to może jeszcze jedno stuk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 tak sie pytam-ale bez zadnych zlych podtekstow !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 jak nie chcesz to nie mow:)i sie nie zlosc za to !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 na stronke czekasz?hehehe to sie podloze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 ok zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 dlaczego mam się złościć? Pisałam, że jestem aniołkiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 dla Ciebie za stronkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach