eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 stronkowe :) Emmi właśnie patrzę na niego jeszcze raz :) no jest piękny :) może troszkę za bardzo \"przepalone\" zdjęcie lampą błyskową (za bardzo skupione światło na środku) ale obrazek śliczny spróbuj zrobić jeszcze fotkę w świetle dziennym zobaczysz różnicę w wyglądzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 tak ,moje to dwa babolce :D one też swoje muszelki trzymają w koszyczku trzeba się będzie przejść po sklepach ze starociami i za parę \"groszy\" jakieś ramki albo pudełeczka zakupić i niech szaleją :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 Eternity, super jest jakieś małe, tekturowe pudełko po niedużych butach, czy po zegarku czy innym czymś małym, do tego mocny klej i gotowe. Jak pudełko takie typowo tekturowe, to przed muszelkowaniem warto je pomalować, to te przerwy między muszelkami ładnie będą wyglądały. Może na czerwono, złoto? ładnie kontrastowałoby z muszelkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 Lenka, nie, wpisz mnie z 1 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 no ja to widzę w róznym świetle, teraz jest polakierowane i pod folie idzie. jak przetrwa to będzie to jedno z 4 pór roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 za dużo baba ma wolnego czasu na tym zadupiu i modzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 pudełka właśnie nie mam takiego żeby pasowało do obklejenia ale jak mówię - jest gdzie znaleźć coś pod bazę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 o Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Izunia Emmi no ale lepiej tak zabijać czas ,twórczo, niż siedzieć i zupełnie nic nie robić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 a jeszcze powiedz mi pod jaką folię idzie obrazek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi się pojawiła i od razu 15 stron natrzaskane :) ziołem stronkowym sypię!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 eternity a pamiętasz jak w szkole na matmie robiłaś różne bryły? to można z jakiegokolwiek kartonu zrobić takie pudełko, dzieci będą miały większą frajdę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 aaaaa i zapomniałam napisać wcześniej że baaaaardzo podoba mi się kubeczek z talerzykiem w słoneczniki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 idę podziwiać dzieła Emmi.... mam wpisać Emmi1 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi pamiętam :D tylko i z kartonem w domu ciężko - mało miejsca to i chomikowanie mi przeszło teraz jak coś chomikuję to ma to małe rozmiary bo do robienia kartek - dużo miejsca takie skrapki nie zajmują ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 chyba trafiłam,bo widzę filiżankę w słoneczniki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 dzięki za zioła :D eternity, folia taka jakby folia spożywcza, w rolkach sie ją kupuje, jak to się nazywa...? coś na s... cholercia nie pamiętam, w każdym razie jest cieniutka, przezroczysta i samo klejąca, więc tak ładnie powinny mi się dać obkleić elementy z obrazu, że będzie robiło wrażenie płaskorzeżby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 WOW!!!! to tyle ile chcę powiedzieć na temat obrazu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 Izunia napisała ,,Emmi się pojawiła i od razu 15 stron natrzaskane ,, rozumiem, że jestem topikową gadułą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 aaaaaaaa to tak na płasko bardziej zrób zdjęcie pod folią też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 Bardzo miłe jesteście ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi a co do tego foliowania mi się wydaje (może się mylę,to tylko mój pomysł) że najlepiej byłoby ten obraz próżniowo zafoliować ciut grubszą folią,wtedy by to badziej trwałe było i nie przesuwało się nawet gdyby jakiś elemencik z czasem by się odkleił tylko gdzie by ci to zrobili.....bo to jakąś maszyneria trzeba by było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi za stronki ja tez napisze WOOOW sliczne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 teraz siedzę nad kalendarzem. wymyśliłam sobie coś takiego. nasza rodzina liczy 4 osoby, więc po 3 miesiące w roku przypadają na głowę do narysowania czy namalowania. Każdy miesiąc ma składać się z dwóch kartek, na górze obrazek, na dole tabela z dniami. jako, że u nas sporo zapisuje się dla przypomnienia, więc te rubryki będą takie nietypowe, oznaczone będą też nasze rodzinne świeta i ogólnie święta i inne dla nas ważne dni. A sprawę z imionami rozwiąże nam zwykły, drugi kalendarz wiszący gdzieśtam ;) Bindowanie kartek zastąpię dziurkaczem i jakimś fajnym, ozdobnum sznurkiem co by to złapac w całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 Hugolina za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 próżniowo zafioliować, powiadasz? hymmm... popytam :) dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 Mnie z jesienią nachodzą takie zachciewajki ;) albo kartki świąteczne ze zdjęciami rodziny, szczególnie dla dziadków jest to miłe ;) Mąż dostał na dzień ojca laurkę na której był wysmarowany obrazek malucha i obrysowane jego malutkie rączki :O Ależ mu się to podobało i jaka pamiątka ;) szkoda, że stopki nie dał sobie obrysować :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 Hugolina za stronkę Emmi no coś takiego wpadło mi do głowy jak ten obraz zobaczyłam....żeby go utrwalić w tym stanie jak najdłużej!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 żadna z Was nie jest w garnku? uwielbiam tam zdjęcia oglądać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach