eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 nosz :D masz Hugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 :D:D:D Hugo ale się zgrałyśmy z tym chowaniem :D:D:D:D:D normalnie szok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 Hugo dzięki Bosie :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 jak kliknę to będzie 9 na końcu, a tego nie lubię ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 ... więc muszę kliknąć jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 :O i nadal widzę 9 :P kafe żartowniś... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 5, 2008 dzieki Boss ok to teraz Boss sie chowa hahaha a ja z Emmi bede szukac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 nowa literkowa zabawa Emmi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 tylko kafe niepotrzebnie się zacina :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 no coś zmula kafe :o Emmi to jak ? pochwalisz się rękodziełem ? doczytałam o obrazach z liści :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 No i 11 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 nowa zabawa Emmi, wyszykiwanie cyferek z dziesiątkami, tak jak ta 24167 - 4i 6=10 i 2, 1 i 7=10 :D wiem wiem... powinnam się leczyć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 albo zająć się czymś pozytecznym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 aż dziw, że tu za mną nie przyplątał się mój pseudo przyjaciel netowy ze swoimi złotymi myślami dla mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 o jednym obrazku z liści ;) na razie jednym... mam go na garnku, do nicka dodać 1 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 a tak to siedzę i smęcę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi co za przyjaciel ? :D czy raczej prześladowca ;) pewnie się nie domyśla że można Cię tu znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 jeden nie jeden - pochwal się :) na pewno piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 być może, być może nie spodziewa się, że mogę być tutaj i lenić się na kafe tak otwarcie :P czy prześladowca? no w sumie, taki głupek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 nawet do netowych moich znajomych na mnie gderał :P Nie nazwę tego tak jak sie ciśnie na język, bo dobrze jestem wychowana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 hehee no już jak tak piszesz to epitety niepotrzebne ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 czyżbym to teraz ja szukała? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 :D prawda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 no proszę dziecina uczy mi się z Nodim francuskiego... jestem pod wrażeniem jak wyraz powtórzył, szkoda, że tez zrozumienia bo za mały ;) chociaż... może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 hehe trzeba uważać ztym szukaniem żeby Cię przyjaciel nie znalazł ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 chciałam pacnąć podkładkę a to ja sama :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi stronkowe nie bój żaby - dzieci się szybko uczą języków i nie tylko może nie będzie od razu poliglotą ale coś tam w główce zostaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach