Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 łaps :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 24248 :D kolejne dwie dziesiątki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Hugolina z próżniowym foliowaniem też niezły pomysł Emmi z kalendarzem pomysł suuuuuper!! zwłaszcza z tym sznurkiem zamiast bindowania - będzie taki cieplejszy , domowy i osobisty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 tylko boję się, próżnia foliowa i maszyna to to za delikatne jest :O raczej foliuje się jakieś trwalsze przedmioty :( a to to jest takie słabiutkie, polakierowane to nabrało trochę sztywności ale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 5, 2008 dzieki za ziolo Emmi w garnku jest moja kolezanka ze szkoly-welonka ale dalej niewiem chyba 99 ale nie jestem pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi ja nawet do kuchennych garnków idę tylko wtedy gdy muszę ;) poza tym nie jestem tak uzdolniona w rękodziełach no może nadawałabym się na prząśniczkę;) bo walczę z długim włosem mojego psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi jak będę miała chwilę dłuższą na wklejanie fot to specjalnie dla Ciebie założę sobie tam konto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 a ja będę was podziwiać!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 świetnie eternity :D super, może ktoś jeszczze się namówi, przecież to nie muszą być kuchenne szpargały czy rękodzieła, przecież tam są różne tematy - krajobrazy, zwierzęta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 5, 2008 garnek za zupę nastawiony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 aaaaaaaa właśnie ,obiad ! zapomniałabym że na dziś już nie mam - wczoraj jeszcze zupka była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 u mnie dziś obiad bez zupy łosoś z grilla ze szpinakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 a ja jestem leniwiec i u mnie zawsze jedno danie :P alo zupa albo \"drugie\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi, suuuuper pomysl z tym kalendarzem!!! Jesli pozwolisz to za kilka lat (a moze juz w przyszlym roku? Jak mala przestanie bryzgolic mi po scianach) ci ten pomysl podkradne!!! Acha, dziewczyny w UK, w Royal Mail mozna zamowic znaczki pocztowe z wlasno podanymi zdjeciami. My myslimy zeby tak zrobic, i wyslac zyczenia swiateczne z gebka malej na znaczkach Hugo wiesz za co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Dea ciao bella jak Italia ?? dzięki za podpowiedź ze znaczkami ! na Święta wysyłamy kartki zrobione przez młodszą w szkole a szkoła oddała je do druku (Ł6 za paczkę 12 sztuk z podpisem kto zrobił kartkę ) to może na znaczki damy zdjęcie starszej ! extra ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 5, 2008 eternity calkiem niezly obiadek, az mi slinka leci. Ja mam salatke jarzynowa od wczoraj bo mi kolezanka smaku narobila, i chyba do tego zrobie pieczarkowa, bo cos za mna chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 5, 2008 Dea ale wam fajnie z tymi znaczkami na zamówienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 5, 2008 eternity, bylo super, temp 22 stopnie i sloneczko. szkoda tylko ze tak krotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 5, 2008 Dea:D oj ja to bym chcila 22 stopnie-nawet na chwilke:D dzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 5, 2008 Lena kooopa lat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 5, 2008 Lena ale mi smaka narobilas tymi sledziami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 5, 2008 Lena, no w czas sie pojawilas :p ja wlasnie se strzelilam zupke marchewkowa, pycha!!!! a te sledzie to jak robisz? z matjasow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Lena dawaj przepisa na te śledzie !!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 czyli się \"przegryzą\" :) ślinka mi cieknie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 Emmi chciałam powiedzieć że konto na garnku założyłam ;) wieczorkiem powstawiam foty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 pukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 5, 2008 i stawiam |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_||_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach