eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 szefowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2008 hehe przypomniało mi się jak mnie w pracy wołali szefowa ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 a w jakiej pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 oj stronka wisi drugi dzien:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 trzeba troche postukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 popukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 ponabijac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 robie przerwe w prasowaniu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 jeszcze mi troche koszzul zostalo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 stuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 może pomogę w nabijaniu? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 mam pore reraksu przed kąpielą psa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 bo wysiłek tak zaraz po ibiedzie to przecież niezdrowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 musi się troszku ułożyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 może jeszcze kawka popołudniowa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 a ile do nowej stronki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 ooooo.....już jest!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 Izunia hihi lap poszlam konczyc prasowanie teraz ja mam pore relaksu z kawka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 podniose Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 a ja się uporałam z czarną ona teraz udaje,że jest zmęczona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 dziękuję za ziółko!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 Smiley dzięki!!! ;) w tajemnicy ci powiem,że ja też dziś nie prasowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2008 ale za to mam w planach ;) bo nastawiłam pranie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2008 a ja dzis pralam i prasowalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach