eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja z dzieckiem robiłam drzewo genealogiczne rozmawiali dziś w szkole o rodzinie i jak zaczęłam jej tłumaczyć dlaczego ma dwie babcie ale prababcie już cztery to zgłupiała i obiecałam że na drzewie jej pokażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Martoszka to ręce następnym razem rozłożone z daleka od rolek ! :D noooo Pestka zdawaj relacyje ! o co chodziło z zadaniem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 hahha no wlasnie ma sie 4 prababcie a pra pra babcie::P hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 heheh Eternity fajno:)ide rklama sie skonczyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Hugolina Martoszka ja nie znałam swoich pradziadków (ani nawet wszystkich dziadków bo nie zdążyłam) a jak mi Mama kiedyś opowiadała to teraz wstyd się przyznać ale zapomniałam jak mieli na imię [czerwieni się] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 jak będę dzwonić do domu to się dopytam na zaś ale myślę że dziecku już i tak na razie wystarczy przyswojenie że rodzice mieli też dziadków a ci dziadkowie są z kolei rodzicami jej dziadków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 bry hihhihi witam cyferko :) no taa stare ale jare sie wwalily wam na topik hihiihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 ojojjjjjj z zadaniem hehehheh no jeszcze trzeba po NL napisac buehehe i wtedy oddac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 widze ze jakas pomarancza dawno pod ogon nie dostala hehhehe i jeszcze jej nie usunieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 eeeeee to pikuś Pestka z tym zadankiem ;) z palcem w nosie zrobisz :) a pomarańcza ....no comment :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Pestka hihihi to jest trol:P wiec trzeba olac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 dobrze ze nie z palcem w ..... hahahhahaahhaha no jo przepisze sobie dzis nauczyciel mi ladnie tlumaczyl jak sie wymawia i wreszcie mowi o tak : \" miauuuu\" hahhaa jak kot ... jak nie brechna wszyscy hihihii a poamarancza smierdzi mi .......... domyslacie sie kim hihihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 tosz mogl Ci powiedziec po pl ze poes to kot hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 oj Hugi ale on chcial pomialczec a nie powiedziec kot hihiihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 aa tzn kocie zaloty:D;)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 jola zapomnialas ze na czarno jestes? znikaj stad bo nie recze pierw cukruje a potem mnie wyzywa !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 a ta co tu przylazi znowu mieszac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 hehehehe Pestka toć publiczne forum , nie będę się wyrażać:P miauuuuuu mówisz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 pestka ty nasza sudentko;)tobie to trudno dogodzic:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy nudzi jej sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 to byla odp na temat joli nie Pestki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 taaa i my jestesmy osobami publicznymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 a ja proponuję zakończyć dyskusję z \"tą panią\" i ignorować bo zaraz się zrobi zaś gnój a na ograniczenie umysłowe lekarstwa niestety nie wymyślimy , zresztą to chyba nieuleczalne :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 hahahahahah Mindi spokojnie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 hehehe ale z tymi VIP\'ami to coś musi być :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 cicho baby cicho hahaahhahhaha nie nerwowac sie przed spaniem hheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 jola nikt cie tu nie zapraszal !!!!! idz sledz swoje kolezanki co je tak bronilas i zejdz ze mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 hehe Pestka ma racyję ! adrenalinka teraz podskoczy i później na noce harce nie wystarczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 osz sie tusen wepchalas ahahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach