hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek juz konia ujezdzasz? hihihi bo tu patatajkasz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 aaaaa....to z tej dziurki taki laser....hmmmmm....wypryśnie? ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 tak jak posiała kocica Ciastkowy dekielek od telefonu :D aaaaaaaa właśnie , bo mi umknęło - znalazł się ten dekielek wreszcie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 nooo Izunia jak moja klapke od telefonu pod pralka a jak jak pacan z m-c bez klapki chodzilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 no leje hahahah a cora przychodzi i mowi -co????????? haha przeca jej prawy nie powiem co tu Ciastek wipisuje hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 no to sie wydalo!!!!ciastek-przyznaj sie do tych tajemniczych i slawnych juz kaluz w kiblu. skoro masz wyciagana szuflade to pewnie szparkami popuszczasz!:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 noooooooo pod pralka swolocz jedna zapizdzila mi, menda jeszcze jazdy ni ma, brak poslizguuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja widzę ,że nam wychodzi - dziś pytanie,dziś odpowiedź!! normalnie w myślach sobie czytamy i odpowiadamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy bez jaj pissingu nie uprawiam, juz bardziej skora pejcz i te sprawy buhahaha:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy łap no właśnie!!!!!! jak tam zagadka z kałużmi w kiblu? rozwiązana?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy mialam wlasnie o kibel pytac hehehe znowmi neta muli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy znowu ;) kałuże to ja będę zaraz miała koło sofki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 jakimi szparkami??? a co to ja, jakis mutant jedna mam jakby co :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 aa to juz wiem czemus sobie 2 pary butow zamowila:D ze skory hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 woooooooow, wez walnij kilka fotek w tej skorze plisssssssssssss! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek JESZCZE pissingu nie uprawiasz...ale kto wie na co ci przyjdzie ochota jak ta skóra się znudzi?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 gadaj Ciastek co z kałużami ! chociaż zanim mi to wyśle to pewnie Ciastek już powie :P zamula mi coś też :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 no nie rozwiazana, a skad....... stary pewnie kran swoj odkrecil ale cos za jasne to bylo jak woda ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 buhahaha no zleje sie:D a dzieckocoraz dziwnie na mnie zerka !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 poryczalam sie ze smiechu, a ze monitor je popluty no juz normalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja na szczęście sama w pokoju...ale coś za głośno zaczynam się śmiać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 nooo jedne ze skory czubaste, toc nie bede zakladac tyc tramp nie do pejcza ,jak stringi zaloze , mam gust jeszcze;-) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy przynajmniej czasem umyjesz monitor:D hahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy pokaze ci jak sie zobaczymy wez tylko smarkow nie rozmaz na monitorze bo kleic sie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 no jo a malz wie ile rozkoszy moze mu ten szpic dac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek - się ma gust się wygląda!!!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 taaaa napewno jak w kakalko wlezie to az zaskowyczy z rozkoszy Jolka prund cie kopnallllllll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 pod własnym nickiem nie mamy odwagi?? na pomarańczowo bezpieczniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Izunia swiete slowa:D dobrze ze kazdy inne gusta ma;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 biedny R bedzie toz ona go tam zameczy!!! a to dopiero poniedzialek;) Jolka -gdzie chodzisz do frycka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach