eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 oj by się napatrzył chopek !:D Pestka zdarza się ;) ja kiedyś na innym nabijałam bo mi się okienka poje.bły :D ale śmiesznie to wygląda hahahhaahha mowa o psychiatryku a Pestka z wycieczką :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Pestka my grzeczne dziewczynki jestesmy-tylko troche zarozumiale:P;) hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity to bedziesz mogla sie pobawic w psychologa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolina jesteśmy zepsute do cna :P no to po co mam szukać wycieczki ? wsiadacie w samolota albo Hugolina prowadzi auto ;) wpiszecie kod pocztowy w navi i vuala ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity tja zapakuje je na pake do jeepa:Dhahahaha ale z moja orientacja to nawet gps nie pomoze hehehe i wyjedziemy gdzies do grecji hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 hiehiehie jak mowa o jednym łóżku to raczej zabawa będzie w co innego niż w psychologa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 psycholog to tez doktor:D hahahahaha a jest gdzies kolo Ciebie lotnisko?moze przylecimy do Ciebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 całkowicie zrozumiałe ! zaczną się wygłupiać takie 3 to i nawigację zagłuszą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 no moze nas tam podlecza rekreacyjnie hahah a to jeszcze jeden dowod ... ze swiat oszalal µ Kafeteria - Pier173lenie Oooooo Szopenie część IIjolazabrze. Witam wszystkie dziewczyny i babki jak kto woli . Możemy pogadać ca wszystkie tematy. ... 13:56 [zgłoś do usunięcia], jolazabrze. ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 jakie 3 z samej belgii jest nas 4:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 no lotniska są 4 - do każdego godzina do półtorej drogi :) bliżej już nie ma chyba że helioptrem wpadniecie jakim prywatnym to Wam załatwię parkowanie na placu Ministry Of Defence ;) stamtąd to już 25minut pieszo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 nooo luknijcie drugi link od dolu buhahahaha http://www.google.com/search?hl=pl&q=JolaZabrze+site:f.kafeteria.pl&start=60&sa=N ona ma fobie na temat szopena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 ej no piszę 3 bo Ty prowadzisz ! chyba nie będziesz miała głupawki za kierownicą !? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 no i zostawimy facetow z dziecmi hihii 4 eternity bo i Mindy hahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek temat juz nie istnieje:D Eternity to ta godzinke to taxi podjedziemy hehehe one sa duze i nas pomieszcza:D tylko trzeba cos na uspokojenie wziasc;) bo ta jazda to ryzykowna jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 hehehe no coś w tym musi być Jola czy chcesz o tym porozmawiać ? na pewno urzeknie nas Twoja historia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Eternity dawaj miasto gdzie masz lotnisko zaraz oblukam bilety hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 no liczyłam Mindy ,liczyłam ino liczyłam też że kierowca zachowa powagę w czasie jazdy ;):D eeeeeee tam taxi - trafi się jakiś śmierdzący ciapek jak w reklamie kit kata i będzie śpiewać po ichniemu :D limuzynę podstawię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahhahahahahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolina masz do wyboru Manchester ,Birmingham , Nottingham (lotnisko East Midlands) i Liverpool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 poplakalam sie no http://64.233.183.132/search?q=cache:Lgv-Ek1gNfAJ:f.kafeteria.pl/temat.php%3Fid_p%3D3898239%26start%3D0+JolaZabrze+site:f.kafeteria.pl&hl=pl&ct=clnk&cd=122 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 znalazlam heheh i to tanio:D http://www.bookryanair.com/skysales/FRConfirm.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 bueheehehheh o matkooooo hahahaaahaahhaha hahahhaahahah no nie moge hahhahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek hahahahahha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 no Hugo error widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 buhahahahaah ja normalnie ryje ze smiechu hehehe, jeszcze pestke na smietniku przeczytalam buhahahahaha:D:D rzep o jezuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 jaki error mi wyswietla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 i ja errora mialam hugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahahhhaa patrz bo popuscisz bueheheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 pokazuje że session time out noooooooo ale ryan to najtańsze linie tutaj chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach