euforka 0 Napisano Listopad 28, 2008 siema melduje, ze zyje ;) walka z grzybem opanowana .. prawie ;) a spoldzielnia wymienila okno w tej piwnicy tylko szkoda, ze musialam tyle nerwow stracic :o Izunia no pieknie :D alez rybek teraz bedziesz miala :D ja pamietam jak to zachcialo mi sie miec w jednym akwarium stado bojownikow.... :P oj byla walka ale skad ja moglam wiedziec, ze nie wolno ich trzymac razem ;) Aniutka gratuluje Wam i duzo zdrowka zycze! :) Eternity kartka bardzo bardzo ladna, tez nie w moich kolorach ale jak zwykle pomyslowo zrobiona! a tu macie dla odmiany bez okazji :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 28, 2008 27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 28, 2008 28 kupilam dzis sobie w lidlu pędzle :D i kasetke z weglem do rysunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 28, 2008 29 w super promocyjnej cenie i mam tez blok z kartkami plotna :) jeszcze tylko farby musze sobie kupic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 28, 2008 30 ooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooo matko jaka jestem zakrecona nie wiem czemu ale ubzduralam sobie, ze nastepna strona bedzie miala numer 1000 :D:D:D:D:D: hahahah .. no tez wymyslilam ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 28, 2008 euforka, w koncu cos robia w spoldzielni! patafiany! Eternity karteczka-cudo, no i kombinacja kolorow-gust mojej corki. Izunia wez te karpie przez nylonowa rajstope przecedz! taka z gestymi oczkami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 28, 2008 euforka zakrecona podkladeczko zajaraj sobie :p:p:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 28, 2008 heheheheheh Mindi i euforce dam hahhahah dobrze ze juz ok oby wiecej nie bylo :) my sie przymierzamy na lampke wina ale Didi jeszcze lazi hehehhehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 28, 2008 hahaha Pestka, ja to juz ze 3 wciagam ;) do ktorej wtedy maly Didus rano spi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 28, 2008 a moje właśnie ze mnie zlazły :P jak mama na chodzie i rozkręcona to żadnej nie ma - ale tylko usiądziesz to się wszystko dzieje :P Mindy Euforka za chęci :D dobrze że okno zrobione i \"grzybowa walka\" prawie wygrana :) aaaaa w lidlu mamy podobny asortyment :D też jakieś pędzle i podobne były - ja wyszłam tylko z mocnym klejem z cieniutkim dozownikiem do precyzyjnych połączeń ( z myślą o cardcraft oczywiście ;) ) a teraz czekamy na wyniki wypróbowywania akcesoriów ;) dzięki za kolejne miłe opinie :) ja sobie przy okazji małe rozeznanie zrobiłam ;) :D hahaha będę wiedziała jakich kolorów nie lubicie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 28, 2008 *a teraz czekamy na wyniki wypróbowywania akcesoriów to oczywiście było do Euforki :)nie że ja czekam na efekty wypróbowania kleju ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 28, 2008 witam sie dopiero i bede zaraz sie zegnac :) dzis mialam zaracisty dzien z malym nu logopedy a potem na wystepach r\\tanca na ktorych corka miedzy innymi brala udzial jak wrzuce na wrzute to podam wam link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 28, 2008 Mindi roznie czasem 9 czasem 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 28, 2008 dzieki za ziola :D ja tez sie moze skusze na lampke wina :) a co tam... Eternity sama jestem ciakwa co mi z tego wyjdzie i czy cos w ogole wyjdzie :D;) ale lidl ma dobre rzeczy czasami :D hih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 28, 2008 http://quiz.ownia.pl/magiczna-kula/ buehheheh ale ma kurwa odpowiedzi hahahhhahahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 28, 2008 kurcze myslalam ze jutro se pospie a tu cora ma do szkoly...odrabiają jakis tam dzien :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 28, 2008 aaaaaaale mgła za oknem ! Martoszka no to czekam na linka :) (chyba że jeszcze polecę teraz pocztę sprawdzić bo może już jest a ja nie wiem :D ) ja to pewnie sobie nie pośpię chociaż mogę - w tygodniu ciężko dupę w troki zebrać a w sobotę bez budzika oczy się otwierają o tej godzinie co przez poprzenie pięć dni dryndało Euforka oj na pewno coś wyjdzie ! może mnie zainspirujesz i wyciągnę swój zestawik kredek i ołówków z szafy - nie śmigany bo zawsze coś :P oooooo zaraz podpytamy o coś kulkę ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 28, 2008 [polatalam...poszperalam i spadam wiec lulu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2008 Mindy stronkowe Euforka dobrze ze juz jest ok:) Eternity kartka super:)a kolorystycznie to akurat dla mojej cory-dalej kocha sie w rozowym:D ok buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 29, 2008 a Hugo zaś jak wiater ;) dzięki :) spadam i ja spokojnej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 29, 2008 dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 29, 2008 bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 29, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 29, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 29, 2008 Mindy stronkowe może wypróbuję ten twój sposób na karpie;) prawdopodobnie w poniedziałek będzie odłów.....pod warunkiem,że rybak się nie wycofa hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 29, 2008 chyba wczoraj był \"winny\" wieczór ;) u mnie też było winko,a do tego francuski pasztet z zielonym pieprzem........ten mój to chyba mnie nie lubi;) przeciez ja się odchudzam!!!!!!!! a on mi takie coś przynosi...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 29, 2008 Euforka najważniejsze,że są jakieś widoczne efekty walki tak trzymaj!!!!!!!! a efekty pracy z udziałem nowych nabytków chętnie pooglądam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 29, 2008 w ponurą i mglistą sobotę Izunia właśnie że Cię tak bardzo bardzo bardzo kocha ten Twój że mu Cię za mało jeszcze i chce więcej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 29, 2008 aaaaaaaaa i zapomniałam dopisać mam lenia giganta !!! moim najczęściej wypowiadanym zdaniem dziś będzie chyba \"pierdolę nie robię \" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 29, 2008 ja od rana kurwy sadze na wszystko ale sie wzielismy za pozadki zeby wywalic stare meble :) jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach