hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 :) Ciastek oj moze cos jej zaszkodzilo dla malej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 witam sie :) dziekuje za ziolko i tez sypne na zdrowko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Euforka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Ciastek a może jakiegoś wirusa mała złapała :O oby szybko jej przeszło!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 jakąś mgłę mam za oknem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ups....znowu fatum idę po kawę może któraś ma ochotę? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 1, 2008 wsio oki z mala, tylko dwa razy ja pociagalo i tyle, teraz mowi ze wszystko dobrze :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Izunia i za fatum;) Ciastek to dobrze ze jest juz ok:) uff odstawilam prasowanie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 normalnie mam dzisiaj slonko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ja chce kawe eheeheee Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 zartujesz Hugo ja mam deszcz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Pestka no serio hihi daje slonko po oczach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 choc jest zimno bo 0 stopni za oknem:P kawa ja tez poprosze:D gotuje wlasnie kapuste-dzis beda golabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 wyslalam Wam zdjecia na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 dzieki Hugo :) no fajne zwierzaki hihih pajak najlepszy :) hhahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Pestka heheh mozna go bylo sobie na reke polozyc-ale ja na sama mysl mialam gesia skorke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 a co mi tam postawie przy poniedzialu:D 15 500 I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I dla malej najwieksza atrakcja bylo pojezdzic na koniu hehehe jakis olbrzymi byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bebebeb Napisano Grudzień 1, 2008 latka50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hehehe no to jaraj .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. hehe ja tez bym go nie dotknela jihihiihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Pestka dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 i po weekendzie za oknem słońce ale -2 i wiaterek - tak ogólnie pod kurtką to się zgrzałam (drałowałam jeszcze na pocztę ) ale po twarzy pizgało z lekka i tyłek mi zmarzł w dżinsach bo kurtka krótka :p a teraz limitowe ,rozweselające , rozgrzwające i zdrowotne zioło dla wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Eternity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 skubne swoja czesc ziola:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no i nie dopisałam że stronkowe Izunia ;) Euforka mam nadzieję że dziś już lepiej z żołądkiem ? :) Ciastek dobrze że małej przeszło , oby na dobre :) Martoszka coś mnie się popitoliło że córa chodzi na tańce tam gdzie aerobik jako dodatkowe a że zespół to osobno lecę na @ fotki obejrzeć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Hugo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 :Opalce sobie poparzylam od tej kapuchy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ale fajne zwierzaczki ! ten szczeniaczek wyglądający z koszyka - przesłodki ! :) a tego pająka też bym pewnie nie wzięła brrrr takie to kudłate blehhh haha sama bym tam biegała z głaskaniem futerek to co się dziwić dziecku :D hahahaha a torcik na roczek normalnie genialny ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 przyłóż zioło ;) tylko do kapuchy nie dorzuć ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Eternity heheh no ja tez musialam wszystkie zwierzaki pomacac-no prawie wszystkie bo pajaka niet:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach