eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2008 na razie nie dziękuję z wiadomych przyczyn ;) chciałabym tylko dodać że może trzeba będzie trzymać do 12tego ;) tego dnia kończy się przyjmowanie papierków tylko nie wiem czy będą dzwonić po tej dacie czy w międzyczasie jakieś interview zorganizują na bieżąco i postaram się nie dołować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 5, 2008 spoko Eternity bede trzymac tyle ile trzeba bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 5, 2008 dzieki eternity i ja trzymam kciukasy mocnooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2008 fajnie :) leeeeeeeeeenia mam !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 5, 2008 nie len sie nie len hihhi a ja mam jakiegos powera hhihi latam i cos ukladam przekladam hiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2008 to daj trochę :)powera kurde pranie mi się skończyło jakieś 20minut temu i nie chce mi się iść wieszać :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Eternity lap :) a ja sie nudze.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2008 dzięks Euforka przebiera się ktoś za elfa może ? znalazłam fajne buty :D http://cgi.ebay.co.uk/CHRISTMAS-FANCY-DRESS-FEVER-RED-ELF-BOOTS-30860-M-L_W0QQitemZ120344599624QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Shoes?hash=item120344599624&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A10%7C39%3A1%7C240%3A1318 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 5, 2008 no to masz troche kwiat] [power ziolowy] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 5, 2008 o ja pierdole co to kurwa za butyyyyyyyy a niech to trza miec nasrane zeby w takich chodzic buehehheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2008 dzięki Pestka hehehe nie no napisane jest że to na przebieranki ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2008 hahaha ale jakbym miała wybierać to już prędzej wyszłabym na ulicę w tych czerwonych niż w tych : http://cgi.ebay.co.uk/Over-Knee-Ballet-Boots-High-Heels-black-UK-6-1-2-40-037_W0QQitemZ230312075353QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Shoes?hash=item230312075353&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A10%7C39%3A1%7C240%3A1318 :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 5, 2008 ooo boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 5, 2008 eternity i oczywiscie bede trzymala mocno,mocno kciuki i nogą bede wycierala kurze ;) zart ale naprawde bede trzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Wszystkim:) zazdroszczę powera....u mnie dziś baaaaardzo niskie ciśnienie i przypominam śniętą rybę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Eternity ja też będę mocno trzymała kciuki!!! bedę miała wymówke dlaczego nie mogę sprzątać i obowiązki na swojego zrzucam ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Euforka ty mi też zapodaj linka do biżuterii!!!! Dzisiaj mi mój uświadomił,że zapomnieliśmy z prezentami o jego 16 letniej chrześnicy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 5, 2008 aaaa...no i za fatum sypnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Pestka zrób zdjęcie jak Dawid całuje bombki a propo bombek - widziałam dziś idealne na twoją choinkę - czarne matowo- błyszczące z delikatnym namalowanym srebrnym wzorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 5, 2008 heheheh heeeh on caluje tylko jedna bo ona jest najnizej hihihih moze moze jak uda mi sie zlapac hihi heh no ladne czarne bombki ale u mnie by zniknely hahhahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2008 leje u mnie dziękuję za zioło za resztę podziękuję w innym czasie ;) Martoszka hehehe chciałabym widzieć to wycieranie kurzu nogą :D Pestka niekoniecznie czarne bombki by się gubiły - nie matowe ale z połyskiem i na tym właśnie jakiś wzór w kolorze srebra lub złota albo biały/perłowy z brokatem czy coś w tym stylu :) Izunia na odśnięcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Eternity dzięki druga kawa trochę pomogła :) (no i zioło od ciebie rzecz jasna!!) te bombki były robione na takie szlachetne dekoracje,coś jak te jajka,albo weneckie maski....wiecie o co mi chodzi? jedne nawet miały póra i wyglądały bosko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2008 jak jajka faberge ? http://kpz.pl/jajkafaberge.htm pięknie wyglądają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 5, 2008 kurcze a ja wpierniczam na surowo kapuste kiszoną ma byc na sorowke...mam nadzieje ze zostanie hihi cos mnie na kwasne wzielo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 5, 2008 nooo jajka pikne :) a mnie strasznie glowa boli wzielam tabse ale nic a nic nie pomoglo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Martoszka na ból głowy hehe też lubię podjeść kapustkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 5, 2008 ty nic nie mow stary to i tak juz na mnie lypie okiem hahahha patrzy dzis na chojke a ja pytam co sie gapisz pikna nie?? aa on tu kurwa 200 euro stoi buehehehehehe przemilczamam to hahahahahaha a jak powiem jeszcze ze wielkanoc sie zbliza i cos tam cs tam hahhahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 5, 2008 no cos w tym stylu te bombki,z jednej strony wygladaja na bogato zdobione,a z drugiej nie sa przeładowane a szlachetne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 5, 2008 ja właśnie pange na obiad wsunęłam.......z brokułami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Pestka ale te 200 euro to trzeba podzielić na lata przez które choinka będzie was zachwycać swym pięknem ;0 no chyba,że ci się po roku znudzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach