Izunia 30 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Ciastek ja mam pod domem kontener PCK i na bieżąco wrzucam do niego ciuchy,w których już nie chodzimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Mindy red bulla se trzaśnij!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 7, 2008 hahahhahah Mindi i nawet moj kielich wyssala hahaha ... mindi wez jakiego wacha gotuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 7, 2008 hahhaha no Izunia szkoda haahahha ze nie widzialas hahhahahah normalnie moj M mowi ze z brama wyjdzie hahahhaahah nie no oj ja tylko 4 kielichy wiec to jak dobre piwko dla mnie hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 zara widac kto wprawiony! hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Mindy toc Ty jeszcze nic nie widziala buhahahahaha, butelki na sznurkach i te sprawy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 7, 2008 hhaahahahahhaahahaah noooo Ciastek no bueheheheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2008 :) Mindy Mam piekne slonko za oknem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2008 pijoki ;):D i nie pijoki :D Mindy dzięki za zioło dla mnie z poprzedniej strony :) u mnie słońce i mrozzzzziiiiiiiii- ale nie zaglądałam na termometr,widzę przez okno co się dzieje , biało od szronu wszędzie zresztą na piętrze i tak pokaże więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Martoszka mam ślinotok na te ciasta coś tak zachwalała aż normalnie dziś sama coś upiekę ;) się rodzinka ucieszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 7, 2008 witam...dopiero mialam gosci z lekka hihi moj maly sie pzrzytruł cbyna chipsami,ciastem,tortem itd bo od rana daje na 2 fronty(wymiotne i biegunkowe) :O reszcie nic nie dolega-mialam zadzwonic do tej kolezanki i spytac czy nikt wiecej nima dolegliwosci,ale jakos mi glupio bio jeszcze pomysli ze przez jej zmakolyki maly sie przytrul...zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Martoszka dla malegooby szybko mu przeszlo ! Eternity jak juz upieczesz to wyslij mi poczta:D u mnie 10 stopni jest:D hihi wybywam z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 jezdem ! bylam sobie w centrum handlowym i przywloklam sluchawki z mikrofonem bo ostatnio jak byla konferencja Pestka-Martoszka-ja to byly takie zaklocenia ze moj chlop nie mogl ogladac tv. no to tera mam sluchawki z mikro :) i pare pierol przywloklam jak zwykle (typu wiesidelka na choinke) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Martoszka dla malego, oby mu przeszlo do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 7, 2008 mindy za stronke nooo to dobrze ze kupilas sluchawki z mokiem bo niwekiedy jak kikrofon wlasnie znajduje sie blisko glosnika to są zaklocenia lub echo hihi ja tez musze wyszperac swoje sluchawki z mikiem bo pestka zawsze ziape drze hihi i rzy jak kon ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie?? -Mężczyzna- A wiesz czemu?? -Bo ma:piersi bez mleka,ptaszka bez skrzydełek,jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy,dlatego 80% kobiet już nie wychodzi za mąż bo zrozumiało że dla 60 gram kiełbasy nie warto brac całego wieprza do domu:) :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 a co to mok i kikrofon :p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Martoszka dla małego lecznicze może namieszał za dużo? ale Wy też jedliście te ciasta i torta więc jeśli coś nie tak byłoby z tym to też mielibyście jakieś dolegliwości dowcip super ! :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2008 co do słuchawek z mikrofonem to ja właśnie mam na oku zestawik do lapka - kabelki usb ,klawa numeryczna , myszka i inne bzdety i rzeczone słuchaweczki :) muszę się do starego uśmiechnąć;) aaaaaaaaa ciasto upiekłam murzynka bądź jak kto woli ciasto czekoladowe :D proszę się częstować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 7, 2008 miało być nie mok ale mik...(mikrofon)w skrocie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 hahahaha a to niby ja mam chorobe pijacka! leb mnie juz nie bolal jak sobie te 2kawy walnelam;) dziewczyny, zajebiscie wygladam z tym czyms na lbie(mikro+sluchawy)ale odbior jest fajny, juz sobie sluchalam piosenek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 a duze masz sluchawki czy male heheheh,ja pamietam kiedys w pracy w PL,szefostwo wymyslilo skypa dla klientow,ale polewka na poczatku byla z tych ktore mialy takie duze sluchawki heheheh :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 nie wiem czy to dla ciebie duze, ale uszy zakrywaja hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 eternity, dzieki za murzynka, mmmmmmniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 swinia, ze ja niby mam wielkie uszy taaaaa??!!! no, bo bula bedzie :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 :p:p:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 mowie Ci bedzie buła jak nic, wezmie tylko dobry materac :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 mowie Ci bedzie buła jak nic, wezmie tylko dobry materac :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 7, 2008 no wezme kochanie, a ty sie zabezpiecz co! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 7, 2008 a spidalaj, zadnej chemii nie uzywam, ani tez zadnego gumowego smaku, zabija odczucia buahahahahhaahah :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach