hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 oo jeszcze mam makrele hihi i sie gapi na mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hhehe nie ma takiej opcji zeby ciagle stawal, no chyba ze jakis wypozyczony hehehehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Hugolina skąd ja to znam ;) jak idę kupować jeansy i pani pyta jaki rozmiar pani nosi to ja zazwyczaj odpowidam - to zalezy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 jak się makrela na ciebie gapiu,przeca jak wędzona to oczu nie ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 zboczone no, wezcie bo mnie bulwersujecie hehehehe ;-) wlasnie w tvp mowia ze do 5cm sniegu na swieta spadnie w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja mam wino i ser pleśniowy - też dietetyczna kolacja,nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek ty żona,matka,kochanka i się bulwersujesz? coś ci nie wierzę..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 powiedzcie mi jaka ryba najlepsza do ryby po grecku?? mintaj dobry ale rozpada sie barbarzynca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 haj chcialam Wam na nk poslac kartki i do czesci poslalam hmmmm.... bez zyczen:P izunia zmeczona juz tymi swietami jestem ale choine mam ładną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Izunia Pudelko:) Ciastek hehehe dasz rade:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja w życiu ryby po grecku nie robiłam....to ta w marchewkach? pamiętam,że u mojej ciotki na święta zawsze była,ale to chyba karp był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ryby nie robie to nie wiem za to w kwestii diety poszlam dzis do knajpy pierwszy raz od 6 lat zamowilam kurczaka babsko przynioslo łososia powiedzialam ze nie bede tego jesc, no ale sie zlitowalam, niestety bylo ohydne, i oddalam i tak zaplacic za to musialam zrobilam afere:P wiecej tam nie pojde:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Izunia, brawo brawo dla tej pani :D:P;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Makrela sie patrzy wedzonymi oczami:D:P Ciastek a panga? powinna sie dobrze smazyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pudełko liczą się intencje!!!! my i tak wiemy,że ty tylko dobre rzeczy mogłaś życzyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 aha a od 10 dni bylam na megadiecie zeby zrzucic 2 kg:O do tego mam pms'a jestem wsciekla i chudne przymusowo:O ide sie napic w ogole nie wiem co u Was:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 haj pudelko, i dobrze zrobilas tak to ta z marchewka, ja ja uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pudelko to co to za baba ze kurczaka od ryby nie rozpoznaje:Palbo kucharz do dupy ja robilam rybe po grecku:) tak Izunia to ta z marchewka hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 panga?????????a co to jest? ma oscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 dzięki za ziółka Ciastek dla jakiej pani brawo? coś nie kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 dzieki izunia:D ja tak szybko chcialam wyslac zeby ta godzina sie odliczyla ze o zyczeniach zapomnialam:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Izunia, nie noooooooooo,wino i sery plesniowe [kapie z paszczy] mniammmmmmmmmmm,dawno nie jadlam,do tego tosciki z maselkiem,miodzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pudelkona polepszenie humoru zreszta moge sobie z Toba reke podacbo cos mnie nosic zaczyna brr aa propo wina to mam w lodowce czerwone martini moze potem sie skusze hihi ale pierw mala spac poloze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 panga to mrozonka bez osci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pudełko a po co płaciłaś za paskudnego łososia skoro kuraka chciałaś???? panga to ryba,kupujesz zazwyczaj zamrożoną na kość,ości ni ma,taka biała lub różowo-biała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek no niema ja jakies 2 lata temu smazylam je na swieta-bo karpia nie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 [zgłoś do usunięcia] Izunia 30 Ciastek ty żona,matka,kochanka i się bulwersujesz? coś ci nie wierzę..... o to mi chodzilo hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 mi tesciowa dzieci porwala, chyba ją zaczne na rekach nosic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek dla Ciebie http://olalazar.blox.pl/2006/10/Panga.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 bez tościków będzie....2 dni temu miałam grzanki czosnkowe z piwem boziu...i ja się potem dziwię ,że nie chudnę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach