Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Księżyc w nowiu

Polecane posty

36 minut temu, jamuonmi napisał:

Nie jest tak źle ;  ) Ludzie zaczynają dostrzegać mącicieli.

Dokładnie. Uwazam ogolnie, ze macicieli nalezy omijać. U niektórych widoczne są deficyty w sferze zdrowotnej. Np dysfunkcje seksualne w postaci ozieblosci, możliwe, ze spowodowane hormonami, prowadzą do zaburzeń także w sferze emocjonalności. Potrzeba silnych emocji przelewana jest np do sfery manipulacji- byle się działo, niech sie kręci afera- a także na wzmożony wysiłek fizyczny. Ja im chorob współczuję, mimo wszystko. I nie, nie wybielam np swojej zony. Wiele razy mieliśmy różnicę zdań dotyczącą sposoby użytkowania przez nia tego forum i niepotrzebnych emocji. Np odbijanie pileczki w stronę Magdy, podczas, gdy ona od lat i tak pisze ten sam hejt. Rozumiem narastającą niechęć, ale mozna sie zmęczyć juz po kilku dniach 😉 Mnie np w koncu zaczynaja smieszyc te klamstwa, bo sa po prostu głupie, infantylne i rozsadny czlowiek po prostu zaczyna byc bardziej zdziwiony niz zły jak to czyta. Tyle, że np Ewa potrafi  wypowiadać sie merytorycznie na różne ciekawe tematy. Nie tylko manipulować pod afery. Ja bardzo chetnie przeczytam kiedyś merytoryczne wypowiedzi niektórych pan na jakikolwiek inny temat. Bo do teraz poziom jest kiepski i te mącenie jakieś takie zbyt oczywiste 😉

1 minutę temu, jamuonmi napisał:

Dobre do nauki😂

Czego?

1 minutę temu, murb napisał:

Nastawiłam się na gulasz z dynią ale zapraszam miałam kupić papryki więc gotowanie zostanie przeniesione na jutro a dziś już zaczynam fantazjować o tym co bedę mogła zjeść na obiad. 😁

Skoro idziesz na proszony to będziesz musiała zjeść co podadzą ; )

Przed chwilą, murb napisał:

Czego?

Dystansu albo jak mówiłam już kiedyś przynajmniej dylatacji 😉

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Niewiele tu takich osób zostało jak widać na założonym obrazku. Wstają i od rana zaczynają to samo jakby ktoś zwolnił pauzę 😏

Nom ale zależy co kto lubi jak ktoś lubi taki klimat to kafe będzie dla tej osoby fajnym miejscem... rozwijającym skrzydła : )

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Dokładnie. Uwazam ogolnie, ze macicieli nalezy omijać. U niektórych widoczne są deficyty w sferze zdrowotnej. Np dysfunkcje seksualne w postaci ozieblosci, możliwe, ze spowodowane hormonami, prowadzą do zaburzeń także w sferze emocjonalności. Potrzeba silnych emocji przelewana jest np do sfery manipulacji- byle się działo, niech sie kręci afera- a także na wzmożony wysiłek fizyczny. Ja im chorob współczuję, mimo wszystko. I nie, nie wybielam np swojej zony. Wiele razy mieliśmy różnicę zdań dotyczącą sposoby użytkowania przez nia tego forum i niepotrzebnych emocji. Np odbijanie pileczki w stronę Magdy, podczas, gdy ona od lat i tak pisze ten sam hejt. Rozumiem narastającą niechęć, ale mozna sie zmęczyć juz po kilku dniach 😉 Mnie np w koncu zaczynaja smieszyc te klamstwa, bo sa po prostu głupie, infantylne i rozsadny czlowiek po prostu zaczyna byc bardziej zdziwiony niz zły jak to czyta. Tyle, że np Ewa potrafi  wypowiadać sie merytorycznie na różne ciekawe tematy. Nie tylko manipulować pod afery. Ja bardzo chetnie przeczytam kiedyś merytoryczne wypowiedzi niektórych pan na jakikolwiek inny temat. Bo do teraz poziom jest kiepski i te mącenie jakieś takie zbyt oczywiste 😉

Rozumiem, ja tu jestem dla rozrywki ; )

Ulubionym tematem jednego z użytkowników było Słowianie Połabscy.

🥰

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Tak, właśnie, o to mi chodzi!

15 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Daddy stwierdził, że Eve bardzo lubi plotki o nickach z forum. Skąd ona to wiedziała? 

Pomyśl, jakby pracowała, gotowała, sprzątała, jeszcze dzieci, zajęcia dodatkowe. A żyje tylko forum, nickami i kto jaki awatar ma i bana. Jprd i ta jej sajanduła, poruszająca się jak słoń w składzie porcelany 🤦

Skąd człowiek może mieć tyle czasu? 

Ja prdl, kolejny dzień to samo. Nakręciłaś się jak ruski budzik.

• Haha 2

1 minutę temu, Pokraka napisał:

A ja bym chciała jeszcze kiedys pitolić przez 25 stron o niczym albo o brokacie chociaż. 😭

4 minuty temu, jamuonmi napisał:

Dobre do nauki😂

O teraz zauważyłam... konwertowanie hmm : )

* konwersowanie 

A słownik chciał to słowo poprawić na konserwowanie może bardziej pasuje nie wiem : ) jak ryby w sosie własnym.

2 minuty temu, jamuonmi napisał:

O! 

Ale czy aby nie udajesz tylko? 🤔

2 minuty temu, zielowania napisał:

Nom ale zależy co kto lubi jak ktoś lubi taki klimat to kafe będzie dla tej osoby fajnym miejscem... rozwijającym skrzydła : )

No cóż, właśnie kto co lubi 😏

4 minuty temu, zielowania napisał:

🤣 Mara, przez ciebie zaplułam monitor!!

Przed chwilą, Pokraka napisał:

No cóż, właśnie kto co lubi 😏

Nom : ) 

Dobrej niedzieli : ) 

1 minutę temu, zielowania napisał:

O teraz zauważyłam... konwertowanie hmm : )

* konwersowanie 

A słownik chciał to słowo poprawić na konserwowanie może bardziej pasuje nie wiem : ) jak ryby w sosie własnym.

Tak, tego też ; )

A ja bym chciała jeszcze kiedys pitolić przez 25 stron o niczym albo o brokacie chociaż. 😭

Noooo 😍 tak dokładnie i konkretnie o niczym 😁

5 minut temu, jamuonmi napisał:

Skoro idziesz na proszony to będziesz musiała zjeść co podadzą ; )

To jest proszony obiad w lokalu. 🙃

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

🤣 Mara, przez ciebie zaplułam monitor!!

Rozwijać skrzydła na kafe. 

Leżę 😜😄

1 minutę temu, zielowania napisał:

Milej niedzieli Maro. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Rozwijać skrzydła na kafe. 

Leżę 😜😄

🤣

To jest proszony obiad w lokalu. 🙃

Zabierzesz mnie ze sobą?

1 minutę temu, jamuonmi napisał:

Bardzo dobrze. A ja tu śledzę Selkie, która aktualnie prawdopodobnie lezy sobie w lozku.  Jeżeli nie skomentuje to znaczy, ze zasnęła 😉 Tyle, ze pogoda na Pomorzu tak jesienna, ze nie warto wychodzić z domu. Ja jestem ryzykant. Milej niedzieli  😉

5 minut temu, jamuonmi napisał:

Tak, właśnie, o to mi chodzi!

Niezapomnijmy, że są ludzie którzy zwyczajnie tego nie chcą. Lubią ten sport i nie zamierzają niczego ćwiczyć. 😉

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Noooo 😍 tak dokładnie i konkretnie o niczym 😁

Ale niestety wszystko mija. 😭 Buuuu! 

Przed chwilą, jamuonmi napisał:

Zabierzesz mnie ze sobą?

Oczywiście. Namówimy się na privie co i jak. 😁

Przed chwilą, murb napisał:

Ale niestety wszystko mija. 😭 Buuuu! 

Możemy poubolewac razem nad upływem czasu. Nad przemijalnością wszystkiego. Co ma swoje też dobre strony bo przemijają też rzeczy złe 😏

• Like 1

5 minut temu, zielowania napisał:

I kolejny raz piszesz: krótko, zwięźle i na temat. 

Bardzo dobrze. A ja tu śledzę Selkie, która aktualnie prawdopodobnie lezy sobie w lozku.  Jeżeli nie skomentuje to znaczy, ze zasnęła 😉 Tyle, ze pogoda na Pomorzu tak jesienna, ze nie warto wychodzić z domu. Ja jestem ryzykant. Milej niedzieli  😉

Na Dolnym Śląsku też zimno, ale na Śnieżce śnieg, więc u mnie też spadek temperatury mocno odczuwalny.

Dziękuje i wzajemnie :  ) 

Patrzyłam na dział 30+ i tam zamarło życie, tematy zablokowana przez moderatorów, erotyczny pusty, na rozwodach cisza - Tematy sprzed 2 lat, na ogólnym pusto. Został tylko ten dział, ale on też zostanie dobity, bo każdy ma dosyć hejtowania, szczucia i nagonek na innych oraz blokowania. A prym niestety napisze to-Wiedzie w TYM WSZYSTKIM  Dumna Utrzymanka Czada Daddiego. 

(kto ma wiedzieć, ten wie 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się