euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 a ja Wam powiem, ze od kiedy postanowilam przejsc na diete to jem jak opetana o 17 ostatni posilek o 20 burczy mi w brzuchu o 22 zwijam sie z glodu o 22:05 ide do lodowki :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Euforka:) ide po kawe chce ktoras? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Ania duzo zdrowka! :) kubus jest slodki Hugo zeby Ci juz lepiej bylo! Ciastek ;) umm mam ochote na te twoja salatke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Hugo ja dziekuje, wlasnie spijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Euforka hehe mam tak samo-na slowo dieta od razu robie sie glodna Ale ja ostatni posilek jem kolo 19-przynajmniej sie staram Pestka jak tam Gabi? zdrowa? Euforka dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Euforka bylas u innego weta? dzis ryneczek u mnie a ja sie nie doczolgam:Oby ziemniaczki kupic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Gabi nic nie jest narazie .. a zla jesyem bo niewyspana .. Dawid zle spal obudzilam sie a pon mi sie znalazl w nogach nie wiem jakim cudem .. stary ma za glosny budzik i w didatku swieci kuwa ta komorka i tez budzi dawida .. wrrrrrrrrrrrrr .. odbilo sie na starym .. za duzo hyba powiedzialam do niego .. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 napisalam jak polamana .. widac ze ze mna cos nie tak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 :( oj Pestka Hugo jeszcze nie, wczoraj bylam na szczepieniu wscieklizna i ta cala reszta Mam dzwonic do niej w poniedzialek bo ona bedzie sie z kims tam konsultowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 a ja kwa malo ze polamana to jeszcze szklanke potluklam i rozbila sie na kaflach w drobny mak:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Pestka malz wybaczy-zrozumie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 witam przed weekendem :) Ania wszystkiego dobregoi cieszcie sie razem tymi chwilami oudelko pestka wiem co znaczy wykurw i niewyspanie :O ja ostatnio tez tak mialam ale jakos moze pomalu przechodzi...auto juz ok[świeca tylko] dzis rąbnelam sie o futryne nosem jak sie schylamal i spuchl z lekka.....boooli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 hugo smaruj sie porzadnie i lez w cieplym ja tez staram sie jesc do 19tej bo siedze dlugo i bym nie wytrzymala bez jedzenia tyle a jak mysle o diecie to tez chce mi sie niewiadomo czego hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ja tez wczoraj burczalam do mojego W ze radio mam a jeszcze nie podlaczone i stoi no mowie zabieraj se ten prezent skoro go nie moge uzywac...a on ze dopiero martwilas sie ze auto zepsute to jak je zrobilem to czepiasz sie radia :O ale juz niby umowil sie z gosciem co go podlaczy bo u nas cos z kablami nie ten tego i sam nie podlaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Martoszka na noskadobrze ze juz auto na chodzie jest:) ide polozyc te moje stare kosci na sofe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 http://cgi.benl.ebay.be/Te-huur-Woning-3-slaapkamers_W0QQitemZ260346233589QQcategoryZ140878QQcmdZViewItem patrzcie jaka fajna chatka i jaka tania ..; heh to chyba nawet villa hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 :) chatka wręcz zajebista !!!!! tylko piekarnik nad lodówką mnie rozwalił ;) na Waszych cenach się nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 kurna ja śpię jeszcze :P przecież to nie 570tyś tylko samo 570 ! to może za czynsz miesięcznie ? Waszego języka tym bardziej nie znam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Hugo za stronkę i lecznicze Pestka na wkurwa Martoszka na nos Euforka poszczepienne dla Spajka i żeby wszystko się ułożyło pomyślnie z jego zdrowiem to dla niewyspanych a to dla mężów co dostali zjebki od żon ;) (heh mój też prawie się załapał :P ) a to ogólnie dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 no mówiłam że śpię :P Ciastek na powera pomogło wczoraj pisanie o kwiatku - roziwnął mi się :) wczoraj dwa kielichy a dziś niespodziewajka z rana - trzeci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ta to wynajem .. ja za swoj place 530 .. wiec tu tylko mala roznica .. fajny fajny ale nie w moim miescie hihi .. a czemu sie piekarnik rozwalil? widzialam ze sporo tak kuchn i ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 myslisz ze jak zaczne pisac np .. hmm . o kasie to tez sie rozmnozy??? buehehehehhehh nie piszmy o dzieciach hihi oki???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 moje starsze dziecię wczoraj dało mi do ręki plan tematów nauczania na wiosenny term (zawsze dostajemy przed każdym semestrem) no i w ramce z przedmiotem \"science\" jest : -healthy living(zdrowe życie, życie w zdrowiu,jak żyć zdrowo- coś w tym stylu) -metals (metale) iiiiiiiii gwóźdź programu ! sex and relationships education( czyli krótko -przysposobienie do życia w rodzinie czy jak tam się miał po polsku nazywać ten przedmiot ) rogalik się mojej zrobił od ucha do ucha :D mówiła że pan tłumaczył że będą też jakieś filmy oglądać i uczyć się o rozmnażaniu na przykładzie koni , czegoś jeszcze (zapomniałam ) i ludzi heh zanim wejdzie w życie ten plan to będzie jeszcze zebranie z rodzicami - podpytam dyskretnie o co kaman ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 hahahah Pestka :D nie wiem czy na wszystko działa ;) możemy spróbować ;) dziś losowanie euromilions ,może coś by się ustrzeliło ;):D a piekarnik MNIE rozwalił ! że nad lodówką jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 no cena nie różni się mocno a już Ci ogród dochodzi no i bez sąsiadów pod czy nad a jak nie w Twoim mieście to szukaj dalej - może akurat :) my się czaimy na kupienie domu - ceny zaczynają ostro spadać za dom który kosztował kilka miesięcy temu około 135 tyś teraz płaci się jakieś 30-40 tyś mniej a mają spadać nadal ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 wszystkim:) Eternity ja też zrozumiałam,że ten dom 570 tys i na sprzedaż :) kawę przy kompie dopiero piję.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Eternity to czaj się do skutku.......aż upolujesz :) ciekawe czy ktoś mnie pobije zawartościąlodówki ;) mam 2 cytryny,pół majonezu ,ketchup,kilka plasterków poledwicy,kilka plasterków żółtego sera i......wołowina mielona dla psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Izunia :) hehe no nie wiem czy pobiję ;) wczoraj byliśmy na zakupach a lodówka jeszcze sporo pomieści - a nie należy do tych największych z tym że nie spożywka była tematem przewodnim i więcej z tego mogę przechowywać poza lodówką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Eternity ja to nawet obiadu nie mam z czego zrobić :P trzeba na zakupy jechać dziś w ogóle będzie dzień \" w trasie\" bo przecież to nieszczęsne akwarium trzeba umeblować,czyli żwirek,roślinki i wulkan dokupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach