eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 hehe u mnie na obiad z braku laku spagetti z sosem ze słoika ja nie mam czasu na gotwanie :P zaraz zabieram się za robotę póki w domu nikt się nie pałęta ;) a zakupy wczoraj głównie chemiczne bo wszystko wyszło i chyba jakieś 1,5 godziny spędziłam w 2 sklepach z artykułami papierniczymi(czytaj akcesoriami do kartek)bo niby wielkie to , niby półek pełno ale do końca nie mają tego czego potrzebowałam i musiałam się nałazić ,z głową 6na9 cholera bo zamknęli mi jeden sklepik w którym było wszystko a był 3 razy mniejszy od tych w centrum dziś po dentyście skoczymy na spożywkę i zrobimy zapasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 cholera ! i wiatrówkę sobie kupię !!!!! powystrzelam te głupie ptaszyska ! nie dość że rano się drą (tak , te się drą a nie śpiewają) to właśnie bezczelnie na moich oczach jeden mi osrał szybę okienną !!! idę pościerać zanim zaschnie :o:o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 no zarąbisty wpis na początek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 mnie ktos ostatnio przekonuje zeby domu nie kupowac . bo jak cos sie zjebie czy cus to sio ja place .. wiec nie daj Bog sie dach zawali??? hmmmmmm ale nie mowie nie ja sie rozgladam i to i to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 np ten jest do kupienia ... http://cgi.benl.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120353714820&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX&refitem=120315644829&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%252BIA%26itu%3DIA%252BUCI%26otn%3D4%26ps%3D41 tyz ladny tylko ta przekleta goraa wrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Eternity rozpoczęcie stronki the best,należy ci się a na dachowe i parapetowe obsrańce wypróbuj patent mojej kuzynki,u mnie jak na razie się sprawdza :) potrzebna będzie ci żyłka albo cieńki sznureczek,ja mam kordonek taki do szydełkowania wbijasz gwoździki w mur nad parapetem kilka cm nad nim i przewiązujesz żyłkę,robisz taki płotek......kilka cm wyżej następna linka,ptaki nie mają jak lądować,a więc i siadać,więc nie sraja na parapety!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ten dom to taki sobie.....Pestka szukaj dalej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 część projektu wykonana - muszę odpocząć i obiad zrobić ;) dziękuję za zioło Pestka Iza ma rację -ten dom taki sobie , choć nie powiem kuchnia i łazienka dość fajnie wyglądają :) no z tym kupowaniem to są i plusy i minusy minus właśnie taki że zawsze trzeba być przygotowanym że kiedyś tam trzeba będzie na coś kasę większą wywalić bo tak to się dzwoni do właściciela i zgłasza się co ma zrobić dach się od razu nie zawali bo się rzeczoznawcę bierze przed kupnem i niech bada co się posypie w ciągu najbliższej pięciolatki ;) plus zaś taki że płaci się co miesiąc tę samą kasę tylko wtedy już to się nazywa MOJE i nie muszę latać po pozwolenie o wbicie jednego gwoździa i powieszenie półki :P i zawsze można sprzedać z zyskiem jak ceny nieruchomości pójdą w górę ;) ale to takie na szybko - jest więcej plusów i minusów i trzeba się rzeczywiście dokładnie zastanowić zanim się podpisze papiery i w ogóle się weźmie za szukanie do kupna nooooooo to idę do kuchni bo słyszę że woda na makaron już bulgocze :) a głodna jestem jak diabli ! do potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2009 i o parapecie chciałam napisać u nas są takie wąziutkie i ptaki na nich nie siadają siadają raczej na rynnie nad oknem a to duże okno w salonie mam \"wysunięte\" trochę ze ściany na zewnątrz i nie ma tego marginesu dachu nad nim i dlatego jak już to wszystko na szybę leci :o całe szczęście że nie za często się to zdarza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 już mam zaopatrzoną lodówkę,obiad i tak został zakupiony w KFC na dniach pewnie zrobię sałatkę polecaną przez Ciastka,bo już został na mnie wymuszony zakup składników ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 a roślinek i piasku do akwarium dalej brak,bo w jednym zoologicznym roślinki okazały się być nie takie,a piasek z dodatkiem zielonego lub czerwonego,a wymarzony jest biały jednym słowem mam szansę wszystkie zoologiczne zwiedzić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ale mialam dzis zapierdol, wrocilam pozniej do chaty niz stary z mala, dzis byl na wywiadowce i jest SUPER pani baaaaaaardzo z malej zadowolona ;-) moj R wlasnie pojechal do sklepu i tez chyba ma ochote na ta salatke z lososiem bo wspominal ze kupi lososia :p iii o malo co mialby wypadek w pracy, on to ma pecha ,wczesniej z drabiny spadl pociapal lape, a teraz sprezarka papowal kolo z tirze do 8 atmosfer, on niedaleko kola i buuuuuuuuuuuuum pekla opona cale szczescie ze wszystko poszlo do wewnatrz pod spod samochodu bo mialby leb rozwalony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ohohohohohohohoh Napisano Styczeń 16, 2009 o czym jest ten topik????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????w morde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ohohohohohohohohohohoho, w morde jeza, a o czym Ty mowisz :D:p topik jest o cialach astralnych i ich rozwoju w czasie rozmnazania pingwinow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 buehehehehe ciastek no jo :P nooo to mial szczesci kuwa chlop noooo ... taaa to cos jak moj najpierw palca zalatwil a potem zebra polamal hahhahah eternity mosz racje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 boshe pompowal a nie papowal :p, idu zrec a potem bede jednak ta salatke robic ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Eternity Ciastek dobrze ze Twojemu nic sie nie stalo ! Widze ze Pestka domku szuka:) Jak mowa o ptakach to ja niewiem skad ale u mnie to mewy po ogrodzie lataja hihi Wracam pomalu do zywych-wylezalam sie za wszystkie czasy i zaczynam dostawac pierdolca:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 jak ja sie wreszczie do kompa doczolgalam to Was niema:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 jestem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 mam wszystko do akwarium,wielkie urządzanie będzie........ja tam się wolę trzymać od tego z daleka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 :D:D znaleziona na kafe buahahaha .. eliza z Białegostoka "On teraz sie kąpie, a godzine temu sie wygłupialiśmy na łózku i walnęłam smroda. Poryczałam się i pół godziny siedziałam zakmnięta w łazience.Teraz zamkłam sie we pokoju. Co robić?" buahahhahaha nie mogie :p no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Izunia, a kto bedzie wode zmienial w akwarium hehehe u mnie salatka zrobiona, a u Was ;-)? wybieralam z szyi R opilki metalu, cala szyje mial w tym ,takie male gownienka po tej oponie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 WE pokoju byuehehehheheheh ale cipoglizda ahhahahhahahhahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 a ja jestem glodna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 hahahaha Ciastek gdzie Ty takie cuda wynalazla:D aa juz wiem na kafe hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 i to "sie zamkła" :D:D dobrze ze nie WE sobie hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 a ja siedze WE kuchni i kwicze:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 :D:D:D hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 cuda,cuda panie, na kiju :D:DS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Ciastek oczywiście,że nie ja będę sprzątać akwarium,to męska rzecz :P A ty jaką rybę masz,że jak ci ogonem machnie to aż wodę wylewa? Ja chyba jutro bedę sałatkę robić....dziś było zadanie specjalne - wszystko do akwarium zakupić :D a na wieczór martini......trzeba opić,aby rybki nie pozdychały ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach