Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 czyli jest sukces :D \"już się niwe ukryjesz żabko w zieleni\" hihihihihihihihih zaraz będziemy wiedziec co to manda ( a może mendy;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 mi gg tez zdechlo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 mi też - nie będę się wyróżniać ;):D zresztą dziś mam cyrki z tym gg Hugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 moje też ze wstydu się zaczerwieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity dzieki i idu jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugo łap wiosennego kwiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 dzieki ,moje gg jest na zasadzie pojawiam sie i znikam hahaha ok idu ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 smacznego!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 smacznego Hugolina :) ja zaraz będę gotować - trzeba małżonka nakarmić przed wyjściem do pracy coby mi nie padł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 oj nakarm,nakarm...... sama też coś zjedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 no i mi zniklo .. a to numer 178907368 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 no juz teraz z glodnym moge pogadac:D hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 brzuch mnie rypie:O musze sie w koncu do tego szewca wybrac a jakos sie zebrac nie moge:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 gdzie znikly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 już jestem :) Pestka mówisz,że już numer jest znany i jawny....teraz tylko czas aby właściciela ustalić i ujawnić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 oo Izunia:) no wlasciciela nie da sie narazie ustalic bo gg zdechlo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 właśnie mi na stacjonarnym doniesiono,ze komórka mi padła nawet nie wiedziałam,bo ja nie z tych co telefon przy tyłku nosić non stop jak widać ci co potrzebuja to zawsze mnie znajdą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 ale tylko NA RAZIE ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe Izunia ja w pl nosilam zawsze komorke ze soba a tu to czasem zapominam ze ja mam:D Wczoraj znajoma wyslala mi rano smsa a ja dopiero wieczorem go zobaczylam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 mnie nie było bo polemizowałam z mężem na temat obiadu zupy nie chce - chce mięcha ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 co ty myslisz ze ktos sie podpisal w nowo zalozonym gygy?? hehehe co ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 takiego numeru nie znam wczoraj mój też na domowy dzwoni i się pyta czemu nie odbieram komórki żebym jeszcze wiedziała gdzie posiałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 GG sie odetkalo:D ale nima imienia-komus zalezy by sie ukryc:P:D heheh nie wiedziec czemu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 moj krecil nosem na zupe cytrynowa ale mowi zjadliwa i zezarl haahahahhahah .... zagryzl miechem ahahaha ja sie tak najadlam ze az zoladek mnie bolii ojojojoojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 aaaaaaa właśnie coś mi się rzuciło w oczy zcytrynową zupką jak przewijałam stronki trzeba będzie spróbować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 no Pestka niektorzy zakladaja po kilka nr gg:P wlasnie by robic takie numery ! nie bede komentowac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity hahahahahaha.....my chyba naprawdę mamy tego samego chłopa usłyszałam - żuker na kiedy indziej,dzisiaj mięso zresztą już kupił rano jak z psem był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe czyli normalny zdrowy facet domaga sie miecha codziennie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 nio...zgadza się....jeden \"oficjalny\" drugi \"dla wtajemniczonych\" no ale skoro się ludziom nudzi..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugolina a co się dziwisz? mięso ma białko,a białko to budulec i \"jedzenie \" dla mięśni......\"trawą\" się nie wyżywi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach