eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 no nikt , szkoda wątroby dlatego dobrze z siebie wyrzucić trochę ;) i pisz po polsku - przecież na polskim forum jesteś !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 eee zawsze jeszcze mozna zbierac znaczki hihi ..; Cisatek mi wyslala zaproszenie a na koperccie smerfy hahaahah ... zas dawaj odklejac .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 przy okazji duchów - wczoraj w tv fajny film leciał już go wcześniej widziałam \"13 ghosts\"- całkiem całkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 wiesz moje kuwa i KURWA!!!!!!!!! tez nie wygladaja na polskie hihihi ... no ale who cares .. ?? !! hahhahahhahahahahhahh moge i po chinsku zaraz, kolo dupy mi to lata ... sa mniej intelYgentni , co mysla ze znaja polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 mosz sałata za fuXa niebieska trochę ale co tam :P hehehe ja jakieś znaczki z Hong Kongu odklejałam ostatnio bo zajefajne i posiałam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 gdzies slyszalam ten film .. hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 jakiś gość dostaje w spadku albo kupuje dom , wygląda na nowoczesny , szklane ściany z napisami i duchy widać jak się takie brylce specjalne założy z tym aktorem co detektywa Monk\'a grał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 znaczki zawsze w modzie :P klaser chyba kupie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 można też się nauczyć wyszywać ;) jak to czas zabija i nie zostaje go za dużo na pierdoły żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 a slyszalas o tej lasce?? co chciala ukrasc wozek i wyjela dzieciaka z wozka? i rzucila go na chodnik?? roztrzaskala mu glowe .. strasne...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 nie słyszałam :( ja pierdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 no ta albo sie stoczyc .. gdzies w gorsze odchlanie .. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 to w tamtym roku bylo http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081126/POWIAT0104/89955189 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 myślisz że można bardziej ? no nie słyszałam jakoś o tym :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 czasem mozna . z niewiedza nawet heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 6, 2009 witam dawno, dawno, dawno mnie tu nie bylo. za szybko piszecie a ja nie mam czasu czytac i sie zniechecam :-P postanowilam ze zajrze i sie zamelduje, pomacham i podrzuce troche ziola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 the best man for a job choc chyba sie nie znamy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 The best :) zaiwaniamy jak małe samochodziki ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 albo bedziemy pisac kuvwa zeby nam dziwwne koslawe kaczni nie wychodzily hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 albo będziemy pisać jak do tej pory bo żadnej z nas to nie przeszkadzało a jak komuś w oczy kole to niech nie patrzy i nie czyta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 no wiesz ...jak ktos sie nudzi ... i ma smutne zycie to coz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 6, 2009 pestka-4 ------>>> nie wiem jak dlugo mnie tu nie bylo ze Cie nie znam, ale wydaje mie sie ze wystarczajaco dlugo. wciagnal mnie ten topik o duchach - sama w zyciu bym takiej glupoty nie zrobila zeby sie bawic z duchami, chociaz jestem blondynka. wystarczy ze pare razy slyszalam za soba kroki zmarlego sasiada jak wracalam ze szkoly wieczorem (czasy liceum i studium), mieszkalam w domu z duchem (na Sheppards Bush zreszta) i sluchalam opowiadan kumpla-macho-co-to-nie-ja o jego doswiadczeniach z duchami. brrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 6, 2009 eternity to przed nastepnymi urodzinami nabije do strony numer 2000 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 6, 2009 a tak przy okazji - wreszcie zaladowalam troche zdjec dobrej jakosci na nk jak ktos chce oblookac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 ja bylam tylko gdzie indziej .. teraz jestesmy tu :) bo wentylek nie wytrzymal hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 6, 2009 szokujace! pestka ma ponad 1000 wpisow, eternity 10 razy tyle co ja :( WELL DONE GIRLS!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 heheh sie same jakos naliczyly .. przez takieo dziamgolenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 cos mi stopka nawla ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 w doborowym towarzystwie posty lecą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 w duchy to się kiedyś wygłupialiśmy - jakieś nitki przywiązane do firanek i innych rzeczy żeby parę osób postraszyć ;):D ale tak na serio też bym się nie bawiła :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach