Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 no ta,najpierw sie futerka uczepila a teraz gygy ze skazone, sama zakatarzona jestes ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 Ciastek lewe gg masz ;) cieszę się z pochwały :) hehehe zaraz w samozachwyt wpadnę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2009 melduje ze zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 tja,mam gg z przemytu bo na inne mnie nie stac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 wszystkie gg naprawiają ??? sama mam tak na górze wisieć ????? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 oooooo hugo, a Ty tyle czasu telefonu szukala czy jak :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 noooooooo :D Hugo i sałatę poproszę :) na kolacyję będzie w sam raz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 hahaha Ciastkowa dobra jesteś :D to w Holandii chyba posiała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 eternity co bucys, jak troche powisisz nic ci sie nie stanie,no chyba ze co stanie a nie pozwisa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Eternity masz sałatę Hugolina Ciastek z torentów trza se było ściągnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 no ja wolę jak stoi ;):P shit !!! miałam dobić do 22000 na liczniku i nie stawiać ptaszka żeby nie liczyło więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 taaaaaaaa pewnie latala po tych coffeeee shopach, nacpala sie i posiala phona ;-):p masz masz nie rycz goopia [salata pekinska][salata pekinska] [salata pekinska][salata pekinska] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 nooo jak ptaszka postawisz to na pewno stal bedzie, proponuje tylko poczekac az ptaszek wroci do chaty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 kuzwa to chyba kapusta pekinska nie salata :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 dzięki za dokarmianie buahahahha :D ptaszek w doma :P postawię później ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 a razie jest - płacze pani słowikowa w gniazdku na akacji,bo pan słowik na 18 miał być na kolacji :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 ja juznic o twoich futrze nie pisze spadowaaa hahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 sałata też może być u nas na opakowaniu chyba stoi jako sałata a nie kapusta nie jestem pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 ta, Ty sprawdz lepiej cz z klatki nie wylecial :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 aaa....to już jest: ależ wybacz moja droga,bo szedłem piechotą :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 pestka, jakim futrze ??!!!! :p;-) hugo where are You ciotka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 na miejscu ;):D spędzamy razem czas właśnie hahaha siedzimy na przeciw siebie i....... każde ma swojego lapka na kolanach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 hehehhehhheehh Izunia ...:P hahaha eternity rozbawilas mnie hihiih .. cos mi sie przypomnialo hahhahahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 Izunia, niech ON lepiej sam nie chodzi, bo zaaaaaaaanim doooojdzie to.........:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Ciastek no wiesz....to ty ją tak publicznie o ciotke pytasz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 ciastek pisz po polsku to polskie forum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 eternity dobra jestes :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 Pestka czym rozbawiłam ? :P dobra ,dobra , z mojego ptaka to już zejdźcie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 pestka eeeeeeeee ja tak specjalnie, chce pokazac ze ja wyedukowana buhahahahahaa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 eternity to Ty masz ptaka??????????????;-):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach