euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 a ja mam mgle :) Izunia hihihhihi ja jej nie mam ;):D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 glupawka mnie dopadla ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 uuu spacerek Izunia a one sie wszystkie lubia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Euforka masz sałatę,bo zdrowa i na figurę dobra ;) część chartów się zna już,a część nie.....ale charciole to przyjacielskie psy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 euforka tak ten :) fajny byl nie?? hihih eternity taaaaaa mam go w ulubionych ale zapomnialam ze linki mi sie otwieraja w innej przegladarce i tam wlasnie on byl . a ja szukalam w tej co korzystam najczescieej :P ciastek Izunia i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 eternity ,euforka dla mnie cosik maluje (akt moj) :D:D:D buahhahahahahaha wyslalam jej fote swoja :p hehehehehe [zartuje nie]bo jeszcze ktora lyknie jak mlody rekin zabe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 Pestka fajny fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 Ciastek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 gole akty?? hihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 przykro mi wiecie jest mi cholernie przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 no pestka a jakie inne akty moga byc, gooooole no :p euforka a czemu przykro aaaaaa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 jutro znow spotkanie 3h komunijne w kosciele,matkooooooooo ale planujem urwac sie,pojdziemy na sniadanie,zostawimy mala,wrocimy do chaty a potem pojedziemy na msze na 11 :p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 no wiesz moglas sie jakas szmata przykryc chcociaz hihh euforka co je?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 heheeheheh pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 eternity a u ciebie ten opis na gygy prd prd, to co ma oznaczac : kunia poganiasz czy popierdujesz po cichaczu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 buehehe nie?? mnie tez zaciekawil hahhahah no to powiedz no .. przykrylas futro czy nie? , ahhahahhahah euforka zrob kopie hihihiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 jakie kurwa futro???!!! ja zadnego futerka ni mom hehehehehehehehe:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 euforka zadnej kopii kochana ;-) hehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 dobra trzeba sie przygotowac i po malego belzebuba jechac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 ihihihih jasneeeeeee :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 co jasne, trza dbac o higiene a nie futra chodowac i mendy razem :p:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 buehehehhehehehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 a Wy co tak zacichli, aaaaaaaaaaaaaaaaa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 pestka to pewnie futro swoje scina bo pozazdroscila :p:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 to i ja idu, polatam na odkurzaczu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 ludzie to są \"wcidupni\" ;) wracamy z zakupów,stoimy na światłach,a przed nami brudna vectra z rejestracją PO 900HU......no i ktoś dowcipny dopisał J,a na tylniej szybie trzasnął odpowiedni rysunek,z tych co to po kiblach w szkole pełno było hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 hehehe Izunia znaczy sie byly bimbolki :p kurde dobrze wam gg dziala co probuje napisac to wyskakuje blad i wylacz mi sie kurde no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach